Posle pesme „Pašana“, u saradnji sa Božom Vrećom, Marko Louis  je izbacio i drugi singl „PADA NOĆ“ sa njegovog novog albuma „Beskraj“, koji treba da izađe u februaru 2017. godine. Ostao je dosledan svom zvuku tj. da spaja nespojivo, tako da i u ovoj pesmi, pored balkanskih elemenata, možemo da čujemo i zvuke Drum’n’Bass-а, HipHop-a i indijske kulture. Ono što ovu pesmu čini još interesantnijom je i ženski vokal koji pripada indijskoj pevačici Tanu Saxena, mladoj, perspektivnoj pevačici iz Mumbaija sa kojom je Marko stupio u kontakt nakon što je čuo njene nastupe sa youtube-a i socialnih mreža.

Povezana vest:  Justin Bieber i Barbara Palvin uhvaćeni u Majamiju!

Album je pretežno na srpskom jeziku i fokus je na duetima, pa tako i pesma „PADA NOĆ“ predstavlja jednu prelepu saradnju između Srbije i Indije. Muziku i aranžaman u saradnji sa Petrom Zorkićem je radio Marko, a tekst Steva Milošević. Na albumu će se naći i dve obrade pesama Markovog pokojnog oca Ljubiše Stojanovća Louisa. „Doviđenja“ je jedna od pesama koja je premijerno izvedena na muzičkoj emisiji „3 Boje Zvuka“ u kolaboraciji sa Vasilom Hadžimanovom.

Povezana vest:  Za četiri sata prodato 2.500 karata za koncert Dina Merlina

„Ne postoje granice kada se radi o muzici i zato mi je drago da sarađujem sa umetnicima širom sveta i da time sjedinjujemo naše energije i brišemo granice. Jedva čekam da sa ovom pesmom nastupam uživo sa bednom pred publikom a, ko zna, možda skoknemo i do Indije :)“ izjavio je Marko. Spot je snimljen u prelepim crnogorskim šumama sa produkcijskom kućom 2N Studio, na čijem čelu se nalazi telentovani Nikola Novović.

Povezana vest:  Spektakularni "Parni valjak" i treći put razvalio Kombank arenu! (FOTO)

„Na snimanju spota nam je bilo jako zabavno u traženju lokacije pošto smo prešli skoro celu Crnu Goru. Doživeli smo jednu malu neprijatnost na snimanju spota kada se drvo iznenada srušilo nekoliko centimetara od moje glave. Na sreću, sve se dobro završilo i ubacili smo i taj kadar u spot kako nikad ne bi zaboravili:)“ Ispričao nam je Marko.