Nakon mega hita “Perfect Illusion”, kojim je Lady Gaga predstavila svoj novi, peti po redu studijski album “Joanne”, stiže spot za baladu “Million Reasons”. Premijera novog video ostvarenja zakazana je za večeras u 21:00 na MTV kanalu, u isto vreme kada će i ostatak sveta saznati šta je novo pripremila popularna pevačica.

Spot za singl “Million Reasons” je urađen kao nastavak priče za “Perfect Illusion” – baš tamo gde je prošli stao. Tizer prikazuje Lady Gagu u pustinji, dok joj se bliži karavan crnih automobila. Ostatak radnje saznajte večeras u 21:00, premijerno na MTV kanalu!

Povezana vest:  The Mothership Orchestra prvi put u Novom Sadu 19. februara

Album “Joanne” je objavljen krajem oktobra, nakon tri godine pauze, i prestavlja najintimniji material koji je Lady Gaga do sada snimila. Odmah po izlasku je osvojio vrhove top listi širom sveta i svrstao se među najprodavanija izdanja u 2016. godini, a Gaga je postala prvi ženski izvođač sa četiri albuma na prvom mestu Billboard Top 200 liste u ovoj deceniji.

Povezana vest:  Humanitarni koncert Sergeja Ćetkovića u Sava centru „Pomozimo Marijani da dobije novo srce“

Tekst za pesmu “Million Reasons” napisali su Lady Gaga Hillary Lindsey i Mark Ronson, koji je takođe jedan od producenata uz Bloodpop i, naravno, Lady Gagu.