zayn-malik-i-taylor-swift-singl-za-film-pedeset-nijansi-mracnijeStigao je prvi singl sa soundtrack-a „Pedeset Nijansi Mračnije“ i verujte nam, Taylor Swift i ZAYN su bili pravi ljudi za taj posao!

Nastavak popularnog filma „Fifty Shades of Gray“  „Fifty Shades Darker“ je sve bliži, a dok ne stigne premijera tu su Taylor i ZAYN da nas zagreju za još jedan spektakl. Specijalno za film, pesmu su pisali Taylor Swift, Jack Antonoff i Sam Dew, dok je producent bio Jack Antonoff.

Povezana vest:  Ceca peva na Maksimiru?

Jamie Dornan i Dakota Johnson vraćaju se kao Christian Grey i Anastasia Steele u filmu Fifty Shades Darker, drugom delu bestseller-a „Fifty Shades of Gray“. Kao što ne sumnjamo da će film ponoviti uspeh prethodnog, ne sumnjamo i da će „I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)“ stati rame uz rame sa „Earned It“ (The Weeknd), „Love Me Like You Do“ (Ellie Goulding) i ostalim pesmama koje su bile na prethodnom soundtrack-u. U to ćemo moći da se uverimo 10. Februara 2017. godine, kada izlazi film i ceo soundrack filma.

Povezana vest:  SevdahBABY Feat. Lou Benny ZNOOOJJJ!!! (BeeGee FANK) PRVI NA MTV-jevoj LISTI DOMAĆICA!