Godina 2016. nije se dobro završila za američku pevačicu Maraju Keri, kojoj je u Novogodišnjoj noći propao nastup na čuvenom njujorškom Tajms skveru gde je, zbog tehničkih problema u izvođenju plejbeka, napustila binu pre predviđenog kraja koncerta.

Naime, audio snimak pesama nije se poklapao sa rečima koje je pevačica nečujno izgovarala, samo otvarajući usta, pred milionima ljudi koji su došli da čuju njene najveće hitove, prenosi danas Si-En-En.

Povezana vest:  EUROSONG 2011, Azerbejdžan prvi, Srbija 14!

U blistavom kostimu, Maraja Keri je, isfrustrirana, hodala po bini tamo-amo, dok je plesači, koji su nastupali u pozadini, nisu poveli niz stepenice.

I dalje zbunjena, američka pop-zvezda je pokušala da otpeva još jednu pesmu, „Emotions“ iz 1991, kada je rekla: „Šta je – tu je“.

„Ne vredi, ne može bolje“, zaključila je razočarano i napustila binu.

Povezana vest:  Koncerti Lejdi Gage u Parizu otkazani zbog štrajkova

Kasnije posle neuspelog nastupa, Keri je na Tviteru, uz kratak snimak nastupa na kojem se obrukala, poželela sledbenicima srećnu i zdravu Novu godinu, uz napomenu da „ima čime da puni naslove u 2017.“

Gledaoci propalog koncerta su, međutim, na istoj društvenoj mreži objavili ponižavajuće komentare o njenom nastupu, navodi Si-En-En.