30_seconds_to_mars2FRIDAY NIGHT MUSIC na MTV kanalu
Premijera  koncerta grupe 30 Seconds to Mars snimljen na Rock Am Ring festivalu u Nemačkoj
19:30 Behind the Music – Pink
U emisiji Behind the Music, koja je na programu 9. jula od 19:30 pogledajte neponovljivu Pink koja će uz izvođenje svojih najvećih hitova podeliti sa publikom i priču o svojoj karijeri, životu,  usponima i padovima.
Pink je rođena pod imenom Alecia Moore u Pensilvaniji. Veoma rano je otkrila da boluje od astme, a razvod roditelja, koji joj je veoma teško pao, je doprineo da odraste kao buntovna tinejdžerka. Često je eksperimentisala sa drogama, bežala od kuće i zapadala u razne probleme.
Ideju o umetničkom imenu Pink dobila je iz filma Ulični psi, gde se javlja istoimeni lik. Takođe, ime je asociralo i na ružičastu boju kose po kojoj je na početku karijere i bila prepoznatljiva.
Izdala je pet solo albuma i svi su bili prodati u višemilionskim tiražima, a njeni najveći uzori su Dženis Džoplin, Stiven Tajler, Bob Dilan, Madona i drugi.
Pink se 2006. godine udala za motokros vozača Kerija Harta, ali su se početkom 2008. rastali. Ipak, ubrzo su obnovili vezu. Aktivni je borac za zaštitu životinja, i javno je kritikovala Princa Vilijama, Kraljicu Elizabetu i svoju kolegenicu Bijonse Nouls jer koriste životinjsko krzno kao odeću.
20:30 MTV TakeOver – Connect
Nakon Pink, pogledajte momke iz grupe Connect koji su, nakon osvajanja vrha MTV-jeve liste Domaćica s hitom “Što me čeka”, stali pred kamere MTV-ja i snimili emisiju TakeOver. Uspeh osvajanja prvog mesta Connectovci su proslvili radno u studiju gde trenutno snimaju treći album. Njihov novi spot je nedavno osvojio i žiri ovogodišnjeg 12. festivala kreativne komunikacije Magdalena u Mariboru, a koji su omiljeni video spotovi i muzika koju članovi benda Connect u slobodno vreme slušaju pogledajte u petak u 20:30 u emisiji MTV Takeover.
21:00 MTV World Stage – 30 Seconds to Mars
Od 21h premijerno pogledajte snimak koncerta grupe 30 Seconds to Mars snimljen na Rock Am Ring festivalu u Nemačkoj. Ovaj popularni američki bend čine glumac Jared Leto (glavni volkal, ritam gitara, tekstopisac), njegov brat, Shannon Leto (bubnjevi i perkusije) i Tom Miličević (gitara, klavijature). Do sada su izdali tri albuma – „30 Seconds to Mars“, „A Beautiful Lie“ i „This Is War“. Bend je u svojoj karijeri bio nominovan za mnoge prestižne muzičke nagrade, a mnoge je osvojio, uključujući i tri MTV EMA nagrade. Iako je svetsku slavu postigao kao holivudski glumac, Jared Leto dokazuje da zna šta je pravi rock I publika ih prosto obožava.
Povezana vest:  Predstavljen soundtrack druge sezone hit serije „Euphoria“