van_gogh_koncert_arena (3)Van Gogh u Podgorici, Nišu, Beogradu, Ohridu…

 

Beogradski rok sastav Van Gogh najavio je da će 13. jula održati koncert na Stadionu malih sporotva u Podgorici, a u nastavku turneje povodom još aktuelnog albuma „Lavirint“ nastupiće tokom leta u Sarajevu, Beogradu, Nišu, Ohridu i drugim gradovima regiona.

Sastav frontmena Zvonimira Đukića-Đuleta najavio je na zvaničnoj strani www.musicvangogh.com da će svirati u glavnom gradu Crne Gore na „Podgoričkom kulturnom ljetu“, zatim 26. jula na gradskom trgu u Kovinu i 27. jula u Domu mladih u Sarajevu.

Povezana vest:  Akustični „Ugriz“ Jelene Rozge

Već 28. jula Van Gogh će nastupiti u Bačkoj Topoli u „Kampu tolerancije mladih podunavskih regija i gradova“, koji drugi put organizuju Izvršno veće i Skupština Vojvodine i Dunavski biro iz Ulma.

Van Gogh potom ide u Makedoniju za nastup 30. jula na „Ohridskom festivalu piva“, 31. jula sviraće na „Muškom štrandu“ jezera Palić kod Subotice, a 19. avgusta u Sportskom centru u Šidu.

Povezana vest:  Zbog velikog interesovanja Crvena jabuka i 7. i 8. marta u Kombank dvorani

Vlasnici hita „Neko te noćas ima“ sviraće 22. avgusta završne večeri „Bir festa“ (Beer Fest) u Beogradu, 28. avgusta na festivalu „Rok vilidž“ (Rock Village) u Banatskom Sokolcu i 10. septembra na Letnjoj pozornici Niške tvrđave.

Beograđani su za 26. novembar najavili koncert u zagrebačkom klubu „Tvornica“.