SVI-NA-POD-by-Aleksandar-ZeNa jesen prvi album Svi na pod

 

Pop sastav „Svi na pod“ najavio da će se na njihovom još neimenovanom debitantskom albumu, čiji je objavljivanje planirano za jesen, naći dosadašnji „Jutjub“ (Youtube) i radijski hitovi „Iza nas“, „Ušće“, „Afrikanac iz Beograda“, „Zlato“ i „Bugi vugi“.

-Bend trenutno očekuje novi spot za pesmu ‘Ušće’ u režiji Igora Oršolića, snimljen u studiju ‘Galerije 12+’ na Novom Beogradu. Spot karakterišu fenomenalna rola manekenke Andrijane Belović, komične animacije Miloša Rajkovića i retro kostimi Milice Kolarić – saopštio je menadžer benda Sagor Mešković.

Povezana vest:  Lovefest nominovan za najbolji festival regiona i Evrope

„Svi na pod“ će nastupiti 16. jula na festivalu „Skopje gori“ na Skopskoj tvrđavi, sa zagrebačkom „Lolobriđidom“, reperom Edom Majkom (Maajka), makedonskim sastavom „Baj d fiš“ (Bei The Fish) i britanskim „Masiv atakom“ (Mašive Attack).

-Nastup sa velikanima iz Bristola ‘Masiv atak’ pevačica ‘Svi na pod’ Bojana Vunturišević je okarakterisala kao ‘ostvarenje tinejdžerskog sna’. Na festivalu će ‘Svi na pod’ izvesti i neke nove pesme kao ‘Jutro posle’ i ‘Lopovska’ – najavio je Mešković.

Povezana vest:  FESTIVAL BANJA 2012, Pevačica Danijela Vranić posle duže pauze nastupa na festivalu u Vrnjačkoj Banji

Sastav iz Beograda pročuo se nastupima u emisiji „Jelen top 10“, ispred francuskog elektro dua „Er“ (Air) zimus u Beogradskoj areni, samostalnim koncertom u punoj gornjoj sali Doma omladine Beograda, na rođendanskom koncertu Studija B, kao i nedavno na otvaranju filmskog festivala „Sinema siti“ (Cinema City) u Novom Sadu.

„Svi na pod“ očekuje nastup 9. jula na „Egzit mjuzik lajv“ (Exit Music Live) bini i 10. jula na „Džejdieks“ (JDX) bini festivala „Egzit“, zatim 31. jula u banjalučkom „Demofest“ klubu, 6. avgusta na „Beogradskom letnjem festivalu“ (Belef), a Mešković najavljuje ubrzo i koncert u okviru „Sarajevskog filmskog festivala“.

Povezana vest:  Stiven Sigal svira bluz 24. juna u Sava centru

Sastav iz Beograda čine pored Vunturiševićeve, bubnjar Goran Savić, basista Ivan Mihajlović, gitarista Ivan Mirković, saksofonista Džamal Al Kisvani (Kiswani) i producent i autor Petar Rudić.