kandzijaDupla MTV premijera – Kandžija i Magnifico

 

MTV premijera je dobro poznat format koji je pokrenuo regionalnu scenu što rezultira sve većim brojem kvalitetnih spotova koji se rade širom regiona. Zbog toga je MTV pripremio duplo iznenađenje! Od ponedeljka, 12. jula u 20h pa narednih sedam dana, premijerno ćemo prikazati nove spotove osječkog repera Kandžije za pesmu U Trendu i slovenačkog pevača Magnifica za numeru ZumZum.

 

“Odelo čini čoveka, a kad ga još odabere Neven, onda ste na dvostrukom dobitku”. To Kandžija nije prvi shvatio, ali je prvi otpevao i skinuo kao poslednji singl sa hvaljenog debija „Narodnjaci“.

Povezana vest:  Pitbul udružio snage sa Sensatom, rezultat spot "Latinos in Paris"

Pesma „U trendu“ govori o tome koliko je bitno u životu imati nekog ko će te lepo obući, savetovati kako složiti boje i što nikako ne treba da stavimo na sebe. Na prvi pogled, možemo reći da pesma idealno odgovara naslovu albuma, kao i da se direktno obračunava s nekim opšte prihvaćenim stavovima o stilistima. Ali ne na duhovit način.

Spot je sniman u Baranji, režirao ga je, na Kandžijin scenario, Marko Butraković i premijeru će doživjeti u ponedjeljak, 12. Jula u 20h na MTV kanalu.

Povezana vest:  Ju grupa uskoro proslavlja 40 godina

 

Robert Pešut, poznatiji kao Magnifico, je jedan od najpoznatijih slovenačkih pevača. Muzičku karijeru je započeo u grupi “U redu” sa kojom je snimio prvi album “Let’s Dance” (1992). Nakon toga se odlučio za solo karijeru i do sada je objavio šest albuma za dvanaest godina.

Mnoge od njegovih pesama su postale bitan deo slovenačke muzičke riznice. Najpoznatije su “Silvija”, “Kdo je čefu”, “24.000 poljubov” i “Hir aj kam, hir aj go”, čija je popularnost prevazišla granice Slovenije i bila je hit u Italiji i zemljama u regionu.

Povezana vest:  Lejdi Gaga o svojim najboljim pesmama

Njegov muzički pravac predstavlja mešavinu disko muzike, balkanskog melosa, fanka i elektronskog zvuka. Sarađivao je sa slovenačkim grupama Turbulenza i Sestre, za koje je napisao pesmu “Samo Ljubov” sa kojom su nastupile na EMA 2002.

Poznat je po svom neobičnom i smelom stilu, nastupima i izjavama, kao i ulogama u filmovima “Stereotip”, “Kajmak i Marmelada”, “Poker i Porno”.