Frajle Menjam dane

MTV PREMIJERA: THE FRAJLE „MENJAM DANE“ I BOA „SVEMIRSKI PRIJATELJ“

Ukoliko želite da na originalan način da izjavite ljubav voljenoj osobi, onda je tu novi spot grupe The Frajle za pesmu „Menjam dane“. Ako vas zanima kako zvuči pesma posvećena prijateljstvu i saradnji, tu je grupa Boa i singl „Svemirski prijatelj“.

Premijeru oba spota pogledajte u ponedeljak od 20:00 na MTV kanalu!

„Spot za „Menjam dane“ će biti pun pogodak za uvod u promociju albuma koja nas očekuje. Imamo galeba, talase, sunce, mesec, svetionik i mnogo srca i čak i klupu sa ljubavnom porukom. Za sve one kojima je potreban ljubavni SOS, pronašli smo ekipu i za to, i uklopili sve savršeno. Jedva čekamo da stigne do prvih gledalaca“, jednoglasne su Frajle.

Povezana vest:  Sećate se Tamare? Zavodljivi povratak sa novom pesmom

Reditelj spota „Menjam dane“ je Filip Filković Philatz, koji je pomogao Frajlama da ideje koje su imale pretoče u spot. Filković je imao rediteljsku palicu i za spotove „Fina“ i „Pare vole me“.
Nakon ovog spota sledi promocija novog albuma „B strana ljubavi“, a kompletna jesen biće posvećena i pripremama za koncerte u Beogradu i Novom Sadu.

Novi singl „Svemirski prijatelj“ grupe Boa donosi njihov dobro poznat i prepoznatljiv zvuk i ujedno najavljuju skorašnji izlazak albuma. Rediteljka spota je, kao i za prethodni video „Dok glazba traje“, Petra Oreč, koja je uz to što peva uspela da napravi ovaj video u vrlo kratkom roku.

Povezana vest:  ANA ĆURČIN NASTUPA PRE CIGARETTES AFTER SEX U BEOGRADU

Autori muzike su Zvonimir Bučević i Mladen Puljiz, koji je takođe zaslužan za stihove, dok je aranžman delo producenta novog projekta BOE Saše Miočića.
Pesma je nastala kao posveta umetničkoj saradnji između Slavka, Buca i Mladena Puljiza koja traje već decenijama. Ona govori o tome da uprkos svim mogućim vrstama problema koji trenutno pogađaju band koji se bavi kvalitetnom muzikom oni i dalje guraju napred.

Povezana vest:  U finale idu Oliver Katić, Emina Jahović i Milan Stanković

„Posebno bih se htio zahvaliti našim dobrim vilama Pezi i Becku na prijateljskoj pomoći bez koje ovog videa ne bi bilo. Kod ovog singla je svakako zanimljiv i značajan Sašin doprinos koji je BOU svojim aranžmanom i produkcijom obukao u novo, svježe i nadasve moderno zvučno ruho. Stihove sam posvetio prijateljstvu i suradnji sa Slavkom i Bučem koja eto već traje desetljećima i unatoč svim razno raznim problemima opstaje plodonosna i dalje.“ – rekao je Mladen Puljiz