ARMIN VAN BUURENNajbolji DJ sveta Armin Van Buuren u Papayi
Najbogatija letnja sezona novaljskog kluba PAPAYA započela je pre nešto manje od mesec dana. Vodeći regionalni letnji klub sledeće nedelje donosi NOKIA pres. PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER Festival od 14.–17. jula. Da je o središnjem letnjem Festivalu reč govori dolazak najboljeg DJ- na svetu ARMIN VAN BUUREN-a s kojim 14. jula od 22.00 sati počinje festivalski program.
-PAPAYA je moja omiljena ljetna destinacija, koja me prošlog leta ostavila bez daha. Radujem se novom nezaboravnom partiju na prekrasnom ostrvu Pagu. ‘ izjavio je Armin Van Buuren ususret dolasku u PAPAYu.
ARMIN VAN BUUREN – 33godišnji Holanđanin muzikom se bavi od ranog detinjstva. Uz posao DJ-a zapažen je i u svetu produkcije. Od 2007. do 2009. godine tri je puta zaredom izabran za najboljeg DJ-a sveta prema izboru čitateljima prestižnog TOP DJ MAG magazina ostavivši iza sebe velikane poput Tiesta i Davida Guette. Izdao je desetak albuma i kompilacija. Autor je najslušanije emisije elektronske muzike STATE OF TRANCE, koja se iz Amsterdama emituje širom sveta, a nedavno je proslavila 450 emtovanje s partijem na dva kontinenta, četiri zemlje i 5 klubova. Poslednjih godina rezident je DJ jednog od najpoznatijih klubova na svetu AMNESIA na Ibizi u večeri imena ARMADA.
Uz Van Buurena NOKIA pres. PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER Festival drugog dana, u četvrtak 15. jula donosi gostovanja kralja electropopa CALVIN HARRIS-a, jednog od najprodavanijih izvođača na britanskom tržištu. Njegov je album Ready For The Weekend zauzeo prvo mesto na UK Album Charts.
U petak 16. jula u PAPAYU svoju premijeru ima FERRY CORSTEN. Deseto mesto na listi najboljih DJ-a današnjice, najbolji producent godine (Ericsson Music Awards), te najbolji trance DJ (Ibiza DJ Awards) garancija su za još jednu nezaboravnu festivalsku večer.
Poslednjeg dana NOKIA pres. PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER Festivala na čuvenom after beachu nastupaju miljenici tamošnje publike, britanski duo FREEMASONS. Istog dana večernjim partijem NOKIA pres. PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER Festival će zatvoriti Holanđanin FUNKERMAN koji u PAPAYI nastupa drugi puta.
Najpoznatiji PAPAYIN festival u svetu – NOKIA pres. PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER ovog će leta posetiti desetak novinara renomiranih redakcija iz Velike Britanije među kojima TV ekipa BBC-a, Guardian-a, Times-a, MixMag-a, Rynair Mag-a, Musi News-a, i drugih. Podsetimo kako su upravo britanski novinari ove godine PAPAYU uvrstili na visoko mesto top letnjih destinacija u Evropi. Uz njih, PAPAYU će u danima Festivala posetiti i brojne novinarske ekipe iz susednih zemalja uključujući novinare iz Srbije, BiH, Slovenije i Crne Gore.
PAPAYA klub nalazi se u mestu Novalja na otoku Pagu. Prekrasna peščana plaža u uvali Zrće poslednjih je godina postala jedno od najboljih mesta za vrhunsku zabavu na otvorenom u ovom delu sveta. Sam klub otvoren je 2002. godine. i prostire se na 3000 m2. Smešten je na samoj plaži tik uz Jadransko more što gostima pruža vrhunski užitak. Klub je izgrađen od prirodnih, ekoloških materijala – kamena i drva, kako bi se što bolje uklopio u okruženje mediteranskog podneblja. Za nastupe brojnih svetskih DJ zvezda organizatori programa su morali da osiguratju vrhunske produkcijske uslove pa tako klub ima najbolju vizualnu i zvučnu kulisu u ovom delu Evrope što posebno veseli brojne ljubitelje urbane muzike. Klub već osam godina promovirše isključivo urbanu muziku, te spada u sam vrh svetske muzičke scene.
Povezana vest:  Živa ikona savremenog doba GRACE JONES dolazi na EXIT!