Zejn i Tejlor Svift objavili su prvi singl iz „Univerzalovog“ filma „Pedeset nijansi – Mračnije“ – „I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)“.
Prva numera sa saundtreka za ovaj film stiže kao duet dve trenutno najveće muzičke zvezde, saopštio je „Taramaunt“.
Pesmu „I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)“ napisali su specijalno za ovaj film Tejlor Svift, Džek Antonof i Sem Đu, a producirao je Džek Antonof.
Premijera filma „Pedeset nijansi – Mračnije“ biće 8. februara u Sava Centru i bioskopima „Sinepleks“.
Džejmi Dornan i Dakota Džonson vraćaju se na veliko platno kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u drugom nastavku filma zanovanog na bestseleru E. L. Džejms.
Posle velikog hita iz 2015. „Pedeset nijansi – Siva“, koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom sveta, u novom filmu povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život.
Ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži šansu i dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.
U filmu ponovo igraju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Bela Hitkot i Erik Džonson.
„Pedeset nijansi – Mračnije“ režirao je Džejms Foli („Strah“, „Kuća od karata“), a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E. L. Džejms, po čijem romanu je Nil Lenard napisao scenario.

Povezana vest:  U susret 61. Evroviziji: Karaoke takmičenje „Cityvizija" u Delta Cityju