U sredu, 19. aprila 2017. godine u Beogradu će se održatu svetska premijera događaja „Remember Yesterday – Beatles and Beyond“ u Hali Sportova na Novom Beogradu.

»Remember Yesterday« je multimedijalni  spektakl koji nas vodi kroz karijeru jedne od najvećih grupa svih vremena, The Beatles, u pravoj koncertnoj atmosferi sa vrhunskom zvučnom, vizuelnom i scenskom produkcijom, uz muzičare međunarodnog renomea!

Pozornicom će dominirati svetki poznata grupa The Beatles Revival iz Češke, koji su karijeru započeli pre 20 godina, a celokupnom spektaklu doprineće fantastična scenografija koja prati sve faze benda The Beatles, simfonijski orkestar te mnogobrojni plesači i plesačice.

Povezana vest:  34. Bečki maraton 23. aprila

Uz nezaboravne hitove poput „Hej Jude“, „Yesterday“, „Hard Day’s Night“, „Let It Be“, „Can’t Buy Me Love“ i mnoge druge,  biće to atrakcija kakvu Beatlesi zaslužuju!

Projekt je nastao pod pokroviteljstvom slavnog britanskog režisera i scenografa Waynea Fowkesa (»Absolute Beginners«, »Cavalia«, …), dok će međunarodno poznatu grupu The Beatles Revival pratiti poljski  simfonijski orkestar Musical Lite Orchestra pod dirigentskom palicom Piotra Oleksiaka. Isti orkestar je oduševio beogradsku publiku nastupajući na Queen spektaklu “Show Must Go On“ u novembru prošle godine.

Povezana vest:  Hitovi grupe AC/DC u Ajron menu 2

Ovi fantastični muzičari učestvovali su u velikim evropskim produkcijama poput „Jesus Christ Superstar“, „Abba In Sinfonie“ i „Fantom u operi“ .

Srpska publika imaće priliku da bude prva u svetu koja će ugostiti ovaj neverovatan spektakl  koji na najlepši način daje omaž jednom od najslavnijih bendova u istoriji muzike – The Beatlesima!

 Prvih 500 ulaznica po promotivnoj ceni!

 Ulaznice za „Remember Yesterday“ u Hali Sportova možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs

Povezana vest:  Aregentinski di džej otvara sezonu u Gradu

AKCIJA: parter – 2.000,00 dinara (prvih 500 ulaznica)
AKCIJA: sedenje – 2.500,00 dinara (prvih 500 ulaznica)

PRETPRODAJA: parter – 3.000,00 dinara
PRETPRODAJA: sedenje – 3.400,00 dinara

NA DAN 1: parter – 3.500,00 dinara
NA DAN 2: sedenje – 3.700,00 dinara

DECA od 0 do 7 godina = besplatno (za parter ili za sedenje)

DECA od 7 do 13 godina = 1.500, 00 dinara (za parter ili za sedenje)