Jugoslav PantelicElektrični orgazam, Vlada Džet i Voja Bešić gosti emisije Jelen Top 10!

Kao što ste mogli da pročitate, emisija Jelen Top 10 je planirala ove nedelje da poseti Čačak i predstavi gledaocima festival PRiČa – Pivo, rokenrol i Čačak. Nažalost, ova rok manifestacija je odložena zbog loših vremenskih uslova, tako da se sa dolaskom hladnijih dana ekipa Jelen Top 10 vratila u studio, gde ćemo ove nedelje ugostiti članove grupe Električni orgazam, Vladu Džeta i Voju Bešića.
Jedan od povoda gostovanja Električnog orgazma je novi spot za pesmu „Gde god odem“ koji je i novitet na Jelen Top 10 listi. U jeku jesenje turneje imali smo sreće da bend zateknemo na kratko u prestonici između koncerta, a uoči beogradskog koji će održati 20. septembra. Pre nego što članove benda ispratimo na novu svirku, saznaćete kakve utiske nose iz tri države u kojima su svirali poslednjih dana.
Vladimir Janković poznatiji kao Vlada Džet, koji je nadavno sa svojim bendom oduševio Beograđane koncertom ispred Doma Omladine, pričaće o rok i demo sceni koju najbolje i najduže poznaje. Legendarni radio voditelj i zaštitnik demo scene, poznat kao ljubitelj tvrđeg gitarskog zvuka, daće svoje viđenje aktuelne scene i perspektive mladih muzičara koji žele da se bave ovom vrstom muzike.
Voja Bešić – Beške, koga mnogi pamte kao osnivača grupe Bezobrazno zeleno, kompozitor, gitarista i pevač, vratio se u muzičke vode i sa pesmom „Donde Esta Maria?“, dospeo u vrh svih relevantnih, kao i Jelen Top 10 liste. I ove nedelje predstavljamo vam deset najboljih aktulenih spotova i nastupa.
Emisiju Jelen Top 10 od srede 18. septembra, možete gledati u novom terminu! Umesto od 21 sat, kako ste do sada navikli, u novoj programskoj šemi Studija B, gledaćete je istim danom od 22.30h!
15. septembar posle Dnevnika 3 na RTS1 i 18. septembar od 22.30h na Studiju B

Povezana vest:  Nije hladno kad peva Emina Jahović