Još jedan ponedeljak i još jedna MTV Premijera, ovog puta dupla! U 20 časova budite uz MTV i prvi pogledajte nove spotove koje su pripremili bend Ničim izazvan za pesmu „Ko nam je ubio radio?“ i Nikola Marjanović za fantastičnu „Gloriju“.

Ničim izazvan pokušava da sazna „Ko nam je ubio radio?“. Još jedna pesma ovog benda koja se bavi ljubavnom tematikom, ali ovaj put prema radiju koji simbolizuje zapravo sve one vrednosti koje su danas po strani i na koje sve više zaboravljamo. Pesma je snimana u Wave studiju u Beogradu, a video je radio Daniel Girizd. U spotu se kao glumci pojavljuju deca iz dečijeg hora O.Š. Ivo Andrić i iz glumačke grupe Veljko Dugošević. Ulogu glavnog negativca je dobio naš proslavljeni rukometaš Nenad Peruničić.

Povezana vest:  Međunarodno takmičenje Muzičke omladine

Nikola Marjanović, više puta prozvan jednim od najboljih muških vokala domaće scene, nastavlja svoju muzičku priču pesmom „Gloria“ za koju s razlogom veruje da će mu biti prekretnica u karijeri.

Autorstvo muzike i teksta za „Gloriju“ potpisuje Dino Osmanagić, dok je originalni spot koji vodi u svet mašte delo Denisa Mujadžića Denykena, poznatog muzičkog producenta zaduženog i za aranžman i produkciju ove pesme.

Povezana vest:  Novi album Britni Spirs je Femme Fatale

„Od prvog trenutka kada mi je Dino odsvirao „Gloriju“ na akustičnoj gitari imao sam osećaj da osim vrlo kvalitetne pesme u svojim rukama imam i vrhunski scenario za spot. Stoga sam želeo da imam kreativnu kontrolu nad zvukom i slikom – Denyken Sound& Vision, kako ja to već zovem. I evo me tu, godinu dana kasnije predajem svima plod svoje imaginacije, manifest ili pokušaj da svet učinim boljim mestom, a ako ništa barem malo zabavnijim“, ispričao je autor spota Denis Mujadžić Denyken.

Povezana vest:  EURONEWS – EXIT I DALJE MEĐU NAJBOLJIM EVROPSKIM FESTIVALIMA