Kantautorka, kompozitorka i pevačica Maya Sar, objavila je Live video spot za singl “Naša ljubav, naša kuća”, sa kadrovima koncerta u Beogradu, koji je ova muzičarka sa svojim bendom održala u februaru ove godine.

U okviru svoje turneje „Live in Theatre“ Maya Sar je prvi put održala koncert u Beogradu 22. februara u Pozorištu na Terazijama, a zajedno sa svojim timom je odlučila da  objavio video kojim će predstaviti čaroliju koncerta o kojem se dugo pričalo. Te koncertne večeri Mayu Sar je ovacijama pozdravilo prepuno “Pozorište na Terazijama” i brojne poznate ličnosti, a neke od njih našle su se i u ovom spotu.

Povezana vest:  Šer šest decenija na vrhu

Sa koncerta u Beogradu nosim najljepše uspomene. Zauvek ću pamtiti to magično veče i fantastične reakcije publike! –  kaže Maya Sar.

Jedno od najznačajnijih regionalnih imena pop muzike, održaće 5. jula koncert na letnjoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci. Nakon regionalne uspešne turneje „Maya Sar – Live in Theatre“, banjalučka publika će uživati u posebnoj muzičkoj čaroliji pod zvezdama. Maya već duže vreme sa mnogobrojnim saradnicima priprema novi studijski album, a neke od novih pesama publika će premijerno imati priliku da čuje i na koncertu u Banjaluci.  Ulaznice za ovaj izuzetni koncert su u prodaji na www.kupikartu.ba.

Povezana vest:  Finiks na jesen u Holivud boulu

Produkciju Live video spota je radila Play Team produkcija iz Banjaluke, sa kojom Maya Sar već duže vreme uspešno sarađuje.