Jedan od najboljih gitarista sa ovih prostora, Zele Lipovača, sinoć je u Domu sindikata promovisao drugi po redu solo album “Internal waves of love”.

Promociji su prisustvovali Žika Jelić iz Yu grupe, Tifa, Čeda Čvorak, i mnogi drugi, a pred brojinim prijateljima, fanovima i medijima, Zele je odsvirao par numera sa albuma: Internal waves of loves, Sultan of Brunei, Tsunami, Aksam in Instabul…

Povezana vest:  Bend INBOX novim spotom skreće pažnju da je pritisak sistema sve veći

Za potrebe novog albuma Zele je okupio vrhunsku svetsku ekipu i dve godine radio na relaciji London – Geterburg– Zagreb.

Na albumu se nalazi osam instrumentala i tri pesme, a kao poseban gost na jednoj od njih se pojavljuje i britanski pevač Toni Martin (Tony Martin) koji je u svom desetogodišnjem radu s grupom Black Sabbath ostavio neizbrisiv trag. Toni Martin u pesmi „Missing You“ pokazuje svu zrelost i raskoš vokalne interpretacije, a video za tu pesmu snimljen je na nezaboravnim lokacijama Londona i Zagreba.

Povezana vest:  Džejms Blant neće svirati na venčanju princa Vilijama

Zele kao autor, gitarista i producent iza sebe ima preko 3 000 000 prodatih nosača zvuka, vise od 1500 odsviranih koncerata i 27 snimljenih albuma.