Film „Fifty Shades Darker“ stigao je u bioskope, a odmah za njim i izdanje sa muzikom iz filma, srpskoj publici digitalno dostupno putem Deezer i Google Play muzičkih servisa. Izdanje najavljuje pesma koju izvode Taylor Swift i ZAYN „I Don’t Wanna Live Forever“!

Jamie Dornan  iDakota Johnson vraćaju se kaoChristian Grey i Anastasia Steele u filmu „Fifty Shades Darker“, drugom delu blokbastera „Fifty Shades of Grey“.  Nakon ogromnog uspeha koji je pre dve godine postigao „Fifty Shades of Grey“, ali i muzika iz filma, stiže nam nova poslastica za oči i za uši. Naime, nakon što je prethodni soundtrack Fifty Shades trilogije osvojio top liste u preko deset zemalja sveta, konačno imamo priliku da čujemo i muziku koji prati film „Fifty Shades Darker“. Album je odlična mešavina R&B zvuka, popa i elektronike za koju su zaslužni hitmejkeri – Toby Gad i The Dream i jasno je da će se ovo izdanje slušati iznova i iznova.

Povezana vest:  Rukometaši Srbije igraju protiv Rumunije u Kragujevcu

Taylor Swift i Zayn Malik duet na pesmi „I Don’t Wanna Live Forever“, pa zatim singl „Not Afraid Anymore“ u izvođenju Halsey, uveli su nas u zvuk ovog izdanja, a pažljivo odabranoj kolekciji pridružuju se Tove LoNick JonasCorinne Bailey RaeThe AvenerFrancesJP Cooper i drugi.

Povezana vest:  FRANK TURNER 12. APRILA U BEOGRADU