refresh_festival_budvaRefresh festival u Budvi od 29 do 31. jula

 

Novo izdanje Refresh festivala održaće se od 29. do 31. jula po prvi put u Budvi. Festival se ove godine održava u novootvorenoj diskoteci Top Hill smeštenoj na brdu Toplis iznad Budve na starom putu za Kotor. Refresh festival u novom prostoru koji prima 4000 ljudi, posetiocima će ponuditi najsavremeniju klupsku opremu u Evropi, neverovatne specijalne efekte i naravno vrhunska imena svetske muzičke scene.

Tokom tri festivalska dana, kao glavne zvezde festivala, nastupiće Steve Angello, Nick Warren, Carl Craig, kao i brojna poznata imena elektronske muzike. Prve festivalske večeri, u četvrtak 29. jula nastupiće Steve Angello, jedan od najtraženijih producenata i DJ-a današnjice. Angello je radio remikse za umetnike kao što su Moby, Royksopp, Deep Dish i bio je nominovan za mnoge nagrade među kojima su ‘Best Producer’ na House Awards, kao i ‘Best Newcomer’ na DJ Awards na Ibici. Iste večeri nastupiće i Dave Spoon, čija produkcija sa karakterističnim gruvom razvaljuje podijume širom sveta, kao i AN21 sa svojim karakterističnim emotivnim i melodičnim house zvukom. U petak 30. jula Refresh festival predstavlja Detroit 25 showcase, koji ove godine, obeležava 25 godina Detroit techn-a, semenog obrasca elektronske plesne muzike i koji je praktično izazvao svetski techno fenomen. Te večeri nastupa i jedno od najvažnijih imena druge generacije techno producenata i DJ-a Detroit techn-a, Carl Craig, kao i legendarni Kevin Saunderson, a pridružuje im se i Kenny Larkin. Savršeni klupski miksevi, neverovana muzikalnost i pucanje iz zvučnika, dok na podijumu publika doživljava vrhunsko iskustvo, sve to očekuje posetioce zahvaljujući unikatnoj senzibilnosti Nicka Warrena koji će se publici predstaviti poslednje festivalske večeri. Zajedno sa njim nastupiće Martijn Ten Velden poznat po svojim uvrnutim elektro minimal setovima, kao i Henry Saiz, poznat po brojnim zanimljivim projektima koje je radio je sa mnogim avangardnim umetnicima i bendovima.

Povezana vest:  NOĆ I JUTRO ZA PAMĆENJE! PREKO 45 000 LJUDI NA GROZNICI SUBOTNJE VEČERI!

Cena paketa ulaznica za sva tri festivalska dana u pretprodaji iznosi 25 eura, dok će dnevne ulaznice biti dostupne na dan festivala i koštaće 10 eura.