Velika balkanska folk zvezda Aca Lukas održaće 29. aprila spektakularan koncert u Kombank areni sa početkom u 20.30h.

Lukas će ovom prilikom nagraditi svoju vernu beogradsku publiku dobro poznatim hitovima ali i premijernim izvođenjem novog albuma. Tim povodom petog marta popularni folker objaviće  novi duet na svom youtube kanalu. A sa kim je snimio pesmu ostaje tajna dok novi hit ne ugleda svetlost dana.

Povezana vest:  Damir Imamović nastupa u Beogradu 16. marta

Cene karata za Lukasov koncert u Kombank areni kreću se od 990 dinara do 2.790 dinara i od danas se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstix-a.

Nakon milionskih pregleda na youtube-u, Acinih nastupa za koje se traži mesto više već decenijama, najviše napunjenih Arena došlo je vreme da ,,Najveća žurka na Balkanu“ preraste u ,,Najveće žurke na Balkanu“, daleko ozbiljniji i zahtevniji poduhvat u svakom smislu.

Povezana vest:  Boris Novković održao nezaboravan koncert u Maestralu

Spektakularna bina biće jedno od brojnih znenađenja za sve koji na vreme nabave ulaznicu za početak Acine turneje a svaki koncert izgledaće i zvučati potpuno isto ne vezano za grad u kome se održava.

Nakon Beograda, Lukas će 6.5. razmrdati Sarajevsku, a potom 13.5. Zagrebačku pa 20.5. Skopsku arenu.

„Šta sledi dalje…uskoro ćemo saznati…Najveće žurke na Balkanu“ u organizaciji produkcijske kuće Skymusic i Music Editiona biće kruna karijere Aleksandra Vuksanovića kakvu kralj folka i zaslužuje.

Povezana vest:  RTS:Tijana Bogićević predstavljaće Srbiju na 62. Pesmi Evrovizije u Kijevu