Edo_majkaEdo Maajka  u MTV Express-u

 

Ove srede, 14. jula u 20h,  u okviru emisije MTV Express regionalnoj publici predstaviće se jedan od najpopularnijih repera na ovim prostorima, Edo Maajka.

Edin Osmić, poznatiji pod imenom Edo Maajka, karijeru započinje kao jedan od dva MC-ja mladog HC benda Discord, sada poznatijeg kao Defence. Edo dobija ponude od nekoliko izdavačkih kuća i potpisuje za MENART čiji je izvođač i danas. Njegov prvenac „Slušaj Mater“ izlazi 2002. i Edo postaje najbolji debitant te godine na područiju Hrvatske, BiH ali i na prostorima Slovenije, Srbije i Makedonije biva odlično prihvaćen.

Povezana vest:  Selena Gomez misli da nema stila

Svojim drugim albumom, “No Sikiriki”, Edo potvrđuje svoj status jednog od najboljih MC-ja Balkana. Nastupa sa pratećim bendom Lexaurini ili sa DJ Soul-om, DJ Olidobolli, u skoro svim gradovima bivše Jugoslavije i po mnogim klubovima i festivalima Europe.

Treći album “Stigo Ćumur” mu donosi, kao i prethodni albumi, mnoštvo nagrada i pohvala u medijima. Sarađuje sa prvacima srpske hip hop scene Sky Wikluh-om, Ajs Nigrutin-om, Timbe-om, Marchellom i Bassivity ekipom. Njegove pesme govore o socijalnoj nepravdi, ljubavi, mržnji, ratu, nacionalizmu, ljudima uopšte, hip hopu, grafitima u maniru storytelling-a.

Povezana vest:  Bebi Dol u Zrenjaninu za Dan zaljubljenih

Pogledajte šta je Edo Maajka odlučio da izvede za publiku regionalnog MTV-ja u MTV Expressu koji će biti emitovan u sredu, 14.7.2010. u 20h.