Ženski akustični kvartet The Frajle u ponedeljak 10. aprila u 20 časova premijerno je na MTV-u predstavio svoj novi video spot za pesmu „Ljubav na dar“. Pesma „Ljubav na dar“ je romantična balada koja je ujedno i prvi singl sa njihovog istoimenog predstojećeg albuma.

Izdanje „Ljubav na dar“ biće objavljeno 27. aprila kada će se CD naći u prodaji uz časopis Glorija. Reditelj spota je Filip Filković.

Povezana vest:  Predstava "Sestre '999." Narodnog pozorišta Priština gostuje na sceni „Raša Plaović“

Na albumu će se naći jedanaest potpuno novih pesama The Frajli i dve obrade, a u radu na albumu su učestvovala mnoga poznata imena – Nikša Bratoš, Vojislav Aralica, Ante Gelo, Alka Vuica, Vanna, Leo, Filip Gjud, Dragan Brnas i Fedor Boić.

The Frajle iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja – „Naš prvi album sa putovanja“, „A strana ljubavi“, „B strana ljubavi“, „Meni trebaš ti“ kao i brojne rasprodate nastupe po celoj regiji. Svojim nastupima osvajaju srca publike gde god se pojave, čemu svedoče razne nagrade: MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost kao i  niz drugih  priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

Povezana vest:  Drugi koncert Hari Mata Harija 27. decembra u mts Dvorani