DEMO FEST 2010 03Britanski savet podržao banjalučki festival

 

Regionalni takmičarsi festival neafirmisanih rok izvođača „Demofest“, koji će biti održan od 21. do 24. jula u Banjaluci, podržao je „Britanski savet“ (British Council), saopštili su danas organizatori.

-Uključiće se u programski deo festivala. ‘Britanski savet’ u Banjaluku prvi put dovodi stručnjake iz domena svetske produkcije DŽerarda Filipsa (Gerard Philips) i Fila Kečpola (Phil Catchpole), kao i londonsku didžej atrakciju Goldiroksa (Goldierocks) – saopštila je agencija „Akvarijus Ogilvi“ (Aquarius Ogilvy).

Povezana vest:  Toni Cetinski pomaže obolele od karcinoma dojke

Kako je najavljeno, 22. jula u sali banjalučkog „Multipleks Palasa“ Filips i Kečpol, koji su sarađivali sa firmama Iemaj (EMI), Virdžin (Virgin) i Lajv nejšen (Live Nation), i bendovima poput „Travisa“ ili „Kajzer čifsa“ (Kaiser Chiefs), održaće radionicu o zakonitostima, trikovima i tajnama poslovanja svetskih muzičkih studija.

Didžej Goldireoks nastupiće 22. jula od 1.00 na kraju druge večeri „Demofseta“ na tvrđavi Kastel, a organizatori su saopštili da se radi o „atraktivnoj plavuši, buntovničkog stava i lepote začuđene devojčice koja pokazuje muzičku širinu pišući muzičke kritike, producirajuci, remiksujući…“

Povezana vest:  Singl za Haiti i muzika iz serije na vrhu britanskih lista