Harry Styles  je objavio dugi očekivani debi singl  “Sign of the Times”(Columbia) upravo danas!

Svi u Sony porodici su neverovatno uzbuđeni zbog nastavka saradnje sa nekadašnjim članom najpopularnijeg tinejdžerskog sastava One Direction.

“Sign of the Times” nosi univerzalnu poruku koja stiže čini se baš u pravo vreme i najavljuje mladog umetnika kao verodostojnog solo izvođača koji ima potencijal da uzdrma kurs popularne muzike.

Povezana vest:  U Beogradu od sledeće godine „Kalemegdan Summer Festival"

Producent pesme “Sign of the Times” je Jeff Bhasker (Bruno Mars, Pink, Mark Ronson, Ed Sheeran, Alicia Keys), koji je zajedno sa Harryjem i autor pesme, dok su pomoćni producenti Alex Salibian i Tyler Johnson.

Muzički video spot  “Sign of the Times” biće otkriven krajem ovog meseca, ono što se zna je da je snimljen u Škotskoj, na ostrvu Isle of Skye, a režirao ga je priznati francuski reditelj/muzičar  Yoann Lemoine.

Povezana vest:  THE DOORS ALIVE SVIRAJU PREKO DVA SATA U DOMU OMLADINE

Styles će svoju debi solo pesmu izvesti prvi put 15.aprila u šou “Saturday Night Live,” (NBC), koji će se prvi put nakon 42 godina  emitovati uživo širom Amerike. Svojim zemljacima u Britaniji, Harry Styles će  “Sign Of the Times” predstaviti u okviru popularnog britanskog šou programa  The Graham Norton Show (BBC), 21.aprila.

Povezana vest:  MISTIČNA MUZIČKO- SCENSKA SENZACIJA ,,GREGORIAN’’ 8. FEBRUARA U HALI SPORTOVA

Uporedo sa muzičkom, Harry Styles je započeo i filmsku karijeru, značajnom ulogom u novom ratnom spektaklu  “Dunkirk” , prestižnog američkog reditelja Christophera Nolana. Film izlazi ovog leta.