dino_merlin_1 

Budi siguran da ćeš u Areni Zagreb čuti baš tebi najdražu pesmu Dina Merlina!
 
Pošalji email i budi siguran da ćeš u Areni Zagreb čuti baš tebi najdražu pesmu Dina Merlina.
Karijeru Dina Merlina obeležavaju pesme uz koje stasavaju generacije, pesme uz koje oživljavamo slike  naših radosti, ljubavi, strahova i tuga. Većina hitova biti će 22.decembra izvedena u zagrebačkoj Areni, na koncertu  ovog vrhunskog muzičara.
-Publika je moja inspiracija i hvala svima koji mi daju podršku na svakom od mojih koncerata. Velika je odgovornost koju osećam prema svakom ko je kupio moj CD ili ulaznicu za koncert, a za publiku sam spreman dati sve najbolje od sebe. Hemija koja postoji između mene i  publike je privilegija i radujem se susretu sa svojim zagrebačkim obožavateljima – izjavio je Dino Merlin.
Podseća li Vas neka nejgova pesma na prvu ljubav ili prekid ljubavi, rođenje deteta, osvajanje ljubavi  života? Da li ste se uz pesmu veselili ili plakali, sastajali ili rastajali. Budite originalni i napišite nam email i ispričajte svoju priču: “ Zašto volim ovu pjesmu Dine Merlina i želim je čuti u Areni Zagreb „.
Budite delom muzičkog karavana koji pamtimo po  spektakularnim koncertima  na sarajevskom Koševu, ali i nastupima u  koncertnim  prostorima  u Hrvatskoj: Pulska, Splitska i Osječka arena.
Najoriginalniju priču organizatori koncerta nagradiće ulaznicom za zagrebački koncert Dine Merlina  i susretom sa omiljenim pevačem. Dobitnik će biti u mogućnosti svoju drugu polovinu ili prijatelja/prijateljicu odvede na koncert, a nakon koncerta  porazgovarati  i slikati se sa svojim omiljenim pevačem, Dinom Merlinom.
Pošaljite email na: [email protected] i napišite koju biste pesmu hteli čuti na koncertu u Zagrebu i zašto je volite.
Ne propustite biti delom koncerta koji u Zagreb donosi dašak Sarajeva i puno dobre muzike. Dođite 22.decembra na koncert Dina Merlina u zagrebačku Arenu.
Ulaznice za prvi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Dancing bear (Gundulićeva 7), Dallas (Teslina 16), Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr
Cene ulaznica su: parter  130 kuna, tribina dole 150 kuna i tribina gore 130 kuna.
Povezana vest:  Biber na meti kritika zbog komentara o Ani Frank