Cristiano_Ronaldo_Collection_03

Nike CR7 – Kao Ronaldo i na terenu i van njega

CR7 kolekcija predstavlja novi model kopački CR Mercurial Vapor Superfly III koje su napravljene tako da podrže isti stil i način igre jednog od najboljih fudbalera na svetu – Kristijana Ronalda. Sa unutrašnje strane ove kopačke nalaze se prefinjene crno-crveno-sive pruge što su boje koje preovladavaju na čitavoj kolekciji, dok je crveni Swoosh znak vrlo elegantno uklopljen sa obe strane ove inovativne kopačke. CR Mercurial Vapor Superfly III ima adaptivni sistem koji pruža dodatno držanje, vuču, i odgovornost  da obezbedi jednom od najbržih igrača na svetu što više šansi za postizanje gola.

Povezana vest:  EURO 2012, Platini pozvao navijače na dostojanstvo i poštovanje

Pozicija oštrog ugla na kramponu omogućava bržu promenu smera, dok olakšanje u predelu prstiju omogućava brzo postizanje eksplozivne brzine u svim pravcima. Druga generacija Nike Flywire tehnologije koja je ugrađena u gornji deo kopačke, omogućava lak, jak, i dinamičn osećaj.

Inspirisani ljubavlju Kristijana Ronalda prema belim patikama, njegova kolekcija donosi nov model  Nike5 Street Gato. Na klasičnoj beloj verziji patike Gato CR7 koristi bogatije boje i sa prepoznatljivim brojem ‘7’ na peti koji predstavlja Kristijana Ronalda.

Povezana vest:  Nikolić: Čeka nas posebna utakmica, možda i presudna na jesen

Ronaldov broj ‘7’ je naglašen i na ostalim modelima iz nove kolekcije. Maijca ima 7 pruga koje su u 3 različite boje (bela, crvena i plava). Napravljena je od organskog pamuka. Specijalna grafička obeležja i V izrez  daju obeležje Ronaldovog izgleda. Majica za trening ima veći broj 7 na grudima, a napravljena je, kao i šorts od Dri-Fit materijala koji obezbeđuje udobnost i fokusiranost na treningu. Solar Red GS Polo, plavi duks Aw77 i m65 jakna su takođe deo kolekcije koja je zaokružena CR7 loptom, kostobranima i rancem.

Povezana vest:  Van Persi: Baloteli ne izgleda kao dobar momak, ali to jeste

CR_med_34_hero_Blk