Armin Van BuurenArmin Van Buuren otvorio NOKIA pres. PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER Festival

 

Najbolji DJ sveta, Holanđanin Armin Van Buuren otvorio je NOKIA pres. PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER Festival koji traje od 14. do 17. jula u novaljskom klubu PAPAYA. Više od pet hiljada ljudi plesalo je do ranih jutarnjih sati uz zvukove Arminovih hitova Communication, Imagine, In & Out of Love, I drugih.

 

-Ovo je jedno od najlepših mesta za žurke na svetu. Oduševljen sam svojim vernim fanovima koji su plesali satima bez prestanka. Obožavam PAPAYU i nadam se da će ovo moje gostovanje u ovom klubu postati tradicionalno – oduševljen je bio Armin Van Buuren nakon petosatnog nastupa. Kao na svetskom prvenstvu na Papayinoj “dance areni” viorile su se zastave Francuske, Brazila, Holandije, Australije, Švedske i dr.

Povezana vest:  Toni Cetinski pozvao fanove na Belgrade Beer Fest!

papaya_publika_2010Vrhunska produkcija, prekrasan ambijent i naravno zaslužena titula najboljeg svetskog DJ-a u PAPAYU su privukli i brojne novinarske ekipe. Sa NOKIA pres. PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER festivala izveštavalo je 120 akreditiranih medija iz celog sveta: britanski BBC, Guardian, Times, Ryanair Magazin, beogradske televizije Pink i Avala, Slovenačke i BiH medije te brojne hrvatske novinarske ekipe.

Povezana vest:  Rundek počeo seriju beogradskih koncerata

Sledeće veče na rasprodanom NOKIA pres. PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER Festivalu nastupio je kralj elektropopa CALVIN HARIS čiji je album Ready For The Weekend zauzeo prvo mesto na UK Album Charts. Ovo mu je prvo pojavljivanje pred hrvatskom publikom što zasigurno budi još veći interes kod publike. U petak 16. jula također premijerno u Hrvatskoj nastupa FERRY CORSTEN jedna od najvećih legendi trance scene. Na after beach partiju u subotu tradicionalno nastupa britanski duo  FREEMASONS koji su Papayin zaštitni simbol najbolje dnevne zabave. Nokia pres. Papaya Day&Night Summer festival zatvara odlični Holanđanin Funkerman kome je ovo drugo gostovanje u klubu Papaya.

Povezana vest:  NO SLEEP! Fatboy Slim večeras otvara novi Exitov festival na preko 12 lokacija u Beogradu!