EXIT Leto ljubavi je zvanično počelo u sjajnoj morskoj atmosferi novim Sea Star festivalom u Umagu, a sinoć je otpočeo i treći po redu Revolution festival u Temišvaru i trenutno smo na pragu jednog od naiščekivanijih muzičkih događaja u Evropi – EXIT festivala! Pored imena među kojima su Kilersi, Years & Years, Liam Gallagher, Jason Derulo, Roisin Murphy, Rag’n’Bone Man i drugi, na Tvrđavi će gruvati i nadaleko poznati bass program glavne bine festivala, na kojoj se već najavljenim zvezdama Foreign Beggars i Noisia sa „Outer Edges“ spektaklom, pridružuju i legendarna britanska četvorka Bad Company UK, holandski bass majstori Black Sun Empire i mladi producent i DJ Funtcase! Friška podrška čuvenom bass programu Exita dolazi u ruhu nove bine festivala, Cockta Beats&Bass, koja će predstaviti najbolje bass, ali  i rap i hip-hop izvođače! Dve uticajne novosadske organizacije, drum&bass heroji i tvorci legendarnih Šurenje i SHURIKEN događaja, Drop Sensei, kao i organizatori sada već kultnih hip-hop žurki CAKE Beats, biće domaćini programa na novoj festivalskoj bini, a pridružiće im se i ostale domaće i regionalne organizacije i izvođači.

Povezana vest:  Željko Vasić nastupio u klubu Magacin (FOTO)

Drop Sensei zaduženi su za program dva dana na novoj Cockta Beats&Bass bini, te će program u četvrtak, 6. jula i u nedelju, 9. jula predvoditi predstavnici Blackout etikete, Mariken iz Napulja, beogradski drum’n’bass kolektiv Codex, zatim tvorci kompilacije „Mirror Universe“ izdate na etiketi „Eatbrain“ Splash Heads, smederevski bass izdanak Nemy, ali i domaćini bine Drop Sensei.  Njima će se u četvrtak i nedelju pridružiti i MC Bojah, Fokus, Kritik, Rcallz, United Noise, Massivity, Dbanshee, Revibe i Vu Skeng. Novosadska organizacija CAKE Beats poznata po predstavljanju i selekciji najmodernijih tendencija u savremenom hip-hopu u petak, 7. i subotu 8. jula na novoj bini ugostiće odličnog beatmakera i člana jednog od najvrelijih producentskih kolektiva 808 Mafia, Gežina, kao i predstavnike novog talasa novosadskog hip-hopa, Kliku. Njima će se pridružiti i jedan od najboljih repera koje je Novi Sad iznedrio, predstavnik Bassivity Digitala, Riga Dri, ali i zagrebački hip-hop klan KUKU$. Na novoj Cockta Beats&Bass bini u okviru Cake Beats večeri nastupiće i Vatra, DJ sastav iz Beograda koji je nedavno proslavio svoj šesti rođendan, vrhunski splitski DJ Vrh, zagrebačko klupsko veče posvećeno underground zvuku Trapez, maestri na gramofonima DJ Laki i DJ Rokam ujedinjeni u Friday Swag, kao i najtvrđi momci novosadskog asfalta, Pushta G, Janchezz i domaćini Rasheed & Yeah Left.

Povezana vest:  Rod Stjuart otkrio da ima dete i iz tinejdžerskog doba

Organizacije CAKE Beats i Drop Sensei program nove Cockta Beats&Bass bine najaviće na svojim žurkama- CAKE Beats će održati veliki parti na otvorenom sutra, u subotu 3. juna u Jelisavetinom bastionu u Novom Sadu s početkom u 22h, dok će Drop Sensei u subotu, 17. juna takođe na Petrovaradinskoj tvrđavi organizovati Prvi Shuriken Open Air Festival. Ulaznice za ove događaje dostupne su već sada na svim prodajnim mestima Gigs Tix.

Izuzetno tražena akcija 4+1 samo do ponedeljka!

Povezana vest:  Pekinša patka ide u Skoplje

Omiljena „4+1” akcija fanova EXIT festivala trajaće još samo do ponedeljka, 5. juna, i u njoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon.  Akcija se odnosi na ulaznice za ceo festival, bilo da su to četvorodnevna ili petodnevna za EXIT, trodnevna za Sea Dance ili EXIT Avantura ulaznica koja objedinjuje ova dva festivala u Novom Sadu i Budvi. Četvorodnevne ulaznice za EXIT (6-9. jul) u prodaji su po promotivnoj ceni sa 50% popusta, od 6.990 dinara, dok su petodnevne ulaznice za festival, koje obuhvataju i Day Zero sa nastupom sastava The Killers, te No Sleep festival na mts Dance Areni i #NSNS bini (5-9. jul), dostupne za dodatnih 1490 dinara. Akcija „4+1“ odnosi se i na ulaznice za EXIT Avanturu (EXIT 4 dana + Sea Dance). Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix.com i u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.