Justin Bieber promo1

Biberov producent: Novi singl Džastina Bibera je strava i album će osvojiti mnogo Gremija
 
Biberov više puta nagrađivani producent vokala, Kuk Harel, je ekskluzivno otkrio jednom holivudskom portalu zašto je „toliko uzbuđen“ oko Džastinovog novog albuma „Believe“ i singla „Boyfriend“!
-Neverovatno sam uzbuđen zbog novog albuma i Džastinove pesme „Boyfriend“. To je odličan album, napisan od strane Bibera, pevača I kompozitora Majk Posnera i muzičkog producenta Mejson Levija. Ceo album je odličan prelaz za Džastina koji od dečaka postaje ozbiljan mladić. Počeo sam da sarađujem sa Biberom, kada je on imao svega 14 godina i mislim da je veoma bitno da izvrši taj prelaz kako bi postao mladić –  rekao je Harel.
-Takođe, on je veoma kreativna osoba. Ima na stotine ideja. Kada radimo, dopuštam mu da se kreativno izrazi i mislim da će biti neverovatan producent jednog dana – nastavio je Harel.
Džastinov producent je toliko siguran u uspeh albuma da je siguran da će isti pokupiti većinu Gremi nagrada. Činjenica je da nije i jedini koji tako misli. Siguran sam da postoje milijarde Biberovih fanova koje žele to isto. Sada kada je napunio 18, Biber zna kakav je brend postao i koje mu pesme najviše odgovaraju. To je ono što vas čini pravim umetnikom. A Džastin je upravo to – zaključuje Harel.

 

Povezana vest:  Prodato 6000 ulaznica za EXIT!