Mascom Records sa zadovoljstvom predstavlja debitantski album Tamare Risitć Kezz!

Nakon tačno godinu dana od pobede na muzičkom konkursu „Ženski element“ Tamara Ristić Kezz predstavlja svoj album prvenac u izdanju Mascom Records-a. Na albumu se nalazi 11 pesama + bonus pesma „Moma“ sa kojom je Tamara pobedila na muzičkom konkursu „Ženski element“.

Kezz je kantautorka i live looping umetnica, prepoznatljiva po jedinstvenoj kombinaciji izvornog i modernog, prirodnog i elektronskog zvuka. Nastupa sama uz looper, klavijaturu i melodiku, stvarajući jedinstven i samostalan zvučni prostor u kom se prepliću i upliću melodije elektronskih i akustičnih instrumenata sa karakterističnim stilizovanim pevanjem inspirisanim tradicionalnom muzikom slovenskih naroda. Do sada je nastupala samostalno i u sklopu različitih muzičkih projekata, u gradovima širom Srbije i bivše SFRJ, Bugarskoj, Grčkoj, Španiji, Italiji, Austriji, Češkoj i Norveškoj.

Povezana vest:  Sea Star festival ispisao istoriju: Energijom ljubavi 40.000 posetilaca ponovo pokrenulo festivalsku sezonu u Evropi!

Povodom novog albuma, Tamara je izjavila:

Album „Kezz“ je priča o početku, detinjstvu, krhkosti, nežnosti i čvrstini, upornosti, traganju, odlučnosti i odlasku, o snovima, nasleđu, sećanju i ljubavi koja se već sastoji u svemu pomenutom. Ona je pokretač i samo zahvaljujući njoj danas držim svoje delo u rukama. 

PHOTO: Tijana Ristić