Američka pevačica Madona se preselila u Lisabon jer njen 11-godišnji sin pohađa školu portugalskog fudbalskog kluba Benfika, preneli su danas tamošnji mediji.

„Madona više nije turista, već građanka Lisabona“, naveo je portugalski časopis Vizao koji je objavio fotografije Madona (59) na ulicama glavnog grada Portugala.

Pevačica je nedavno kupila vilu u mestu Sintra, oko 30 kilometara od Lisabona. Mediji su preneli da je kuća iz 19. veka prodata za 7,5 miliona evra i da je u toku renoviranje koje bi moglo da traje nekoliko meseci. Madona će, dok traju radovi, biti u raskošnom hotelu.

Povezana vest:  Koncerti Multietničke Atrakcije u Norveškoj, Hrvatskoj, BiH i Srbiji

Madonin sin Dejvid Banda, koji je prošao testove, živeće u internatu škole Benfike, a pevačica je odlučila da se preselili kako bi bila blizu njega.

Madona nije prva poznata ličnost koja je odlučila da se preseli u Lisabon, pre nje su to učinili glumci Džon Malkovič, Monika Beluči i Majkl Fasbinder.

Pevačica je 2006. godine usvojila dečaka Dejvida Bandu, a 2009. devojčicu Mersi Džejms iz Malavija. Ona je 1996. rodila ćerku Lurd iz veze s ličnim trenerom Karlosom Leonom, a 2000. sina Rokoa dok je bila u braku s britanskim rediteljem Gajom Ričijem.

Povezana vest:  Miley Cyrus i Liam Hemsworth se venčali u tajnosti?