Tokom vikenda, Frenkie, Kontra, Indigo i FMJAM ekipa su objavili fotografije na svojim društvenim mrežama iz Šibuje, sa jednog od najprometnijih pešačkih prelaza na svetu. Osim što predstavlja jedan od najpoznatijih kvartova Tokija, takođe je i deo grada u kom je smešten čuveni Red Bull Studio. Upravo tu je počelo snimanje nastavka veoma uspešnog albuma„Putanja“, koji je snimljen u berlinskom Red Bull studiju prošle godine. Tokom prethodnih par meseci, Frenkie je bio zauzet i snimanjem, izvođenjem i promovisanjem uspešnog zajedničkog singla sa Who See „Daj Gas Na Gas“, koji je snimljen u okviru Tuborg Open kampanje koja je okupila najtalentovanije izvođače iz regiona i spojila ih sa svetski poznatim sastavomMajor Lazor.

Povezana vest:  Vratili smo se! Počela je proslava 20. godišnjice EXIT festivala

„Tokijo je grad sa druge planete i plan je da materijal zvuči egzotičnije nego što su ljudi do sada navikli da čuju od nas. Dva dana smo uživali u čarima grada, a sada sledi danonoćno snimanje“, izjavili su momci tokom prvog dana snimanja.

Drugog dana snimanja je pritisak već popustio jer su momci uspeli da snime vokale za veliki broj pesama koristeći odlične tehničke mogućnosti koje pruža Red Bull Studio. Iz Tokija momci se vraćaju sa snimljenih 13 pesama, nekoliko muzičkih spotova i dokumentarnim filmom. Naziv predstojećeg albuma trenutno nije poznat, a ostaje nam da vidimo koliki će uticaj na novi album jedne od najboljih hip-hop ekipa u regionu imati zemlja izlazećeg sunca.

Povezana vest:  “Slumber Recon” novo ostvarenje grupe Rain Delay

Najnovija dešavanja, avanture, kao i ostale zanimljive informacije možeš pronaći na Instagram profilima KontreIndiga iFrenkija, ali i na profilu Universal Music Serbia.

U video prilogu objavljenom na FMJAM YouTube kanalu, Frenkie predstavlja Red Bull Studio, kao i deo prvog singla koji su snimili.

Album „Putanja“ je u Srbiji dostupan preko servisa Deezer i Google Play – https://umrs.lnk.to/FrenkiePutanja

Povezana vest:  Endrju Lojd Veber zainteresovan za studio Ebi Roud