justin-bieber-2Džastina Bibera dočekali baptistički protestanti u Kanzas Sitiju

 

Članovi Westboro baptističke crkve pokazali su svoj prezir prema mladoj teen zvezdi tako što su protestvovali pre njegovog koncerta u Sprint Centru u Kanzas Sitiju, dok su Džastinu Biberu (Justin Bieber) su dali podršku roditelji velikih Džastinovih fanova.

Nije poznato šta je Džastin skrivio pa je razljutio protestante ali odmah su se našli i oni koji su stali u odbranu mlade zvezde.

Povezana vest:  Mjuzikl o Spajsicama totalni promašaj

Jedna ljutita majka Džastinovog fana se obratila protestantima rijima: – Stidite se. Kako možete ovako da tretirate ljude?

U diskusiju se uključila i druga mama koja je branila Džastina: – On nije učinio ništa loše. Ovde je kako bi zabavio svoju publiku. Moje dete i mnoga druga deca ne bi slušala Džastina da je loš.

Povezana vest:  NOVA IMENA MTS MAIN STAGE-A; Thom Yorke odabrao Darkwood Dub kao predgrupu!

Čini se da Justin u poslednje vreme osim svojih odanih fanova, okuplja i sve veći broj onih koji ga mrze, a to možemo zaključiti i po reakciji naših tinejdžera.

Inače, šesnaestogodišnji pevač je nedavno iznenadio obožavatelje pojavivši se u zatvorskom odelu, ali to je bilo samo za potrebe snimanje nove sezone TV serije CSI u kojoj će prvi put gostovati kao glumac. Ta će epizoda biti prikazana u septembru.

Povezana vest:  Dan posle smaka sveta - NS Koncert Godine, poznati svi izvođači