Frenkie, Kontra, Indigo nam predstavljaju DJ miks svih pesama sa albuma „Egzil“, koji je radio dugogodišnji član FMJAM ekipe, DJ Soul, a čiji se prepoznatljivi skreč čuje i u singlu „Đe Će Ko“. Na desetominutnom mikstejpu možete okusiti delove svih 13 pesama sa albuma „Egzil“ koji se već sada nalazi u digitalnoj pretprodaji.

Malo više od godinu dana nakon izlaska hit albuma „Putanja“, Frenkie, Kontra i Indigo se vraćaju i donose nam 13 novih pesama koju odišu samouverenošću i veštinom. Proces kreiranja matrica i tekstova za ovaj album je trajao godinu dana, a sniman je samo pet. Sve pesme, snimljene u Japanu, odišu energičnošću, dok njima predvodi „Đe Će Ko“, pesma koja funkcioniše kao eksplozivan početak putovanja u svet koji je „Egzil“ izgradio.

Povezana vest:  Orthodox Celts prvi put u Irskoj

Prvi singl „Đe Će Ko“, sa spotom, koji je izašao 17. novembra, moćna je i samouverena numera koja savršeno ilustruje činjenicu da ovaj hip-hop trojac ima čvrstu komandu nad svojim muzičkim identitetom. Pored „Đe Će Ko“ sa predstojećeg albuma je objavljena i pesma „Teorija Zavjese“ feat. Zijah Sokolović, kao i „Baš Svi“ kojoj asistiraju Ćelo i Abdï.

Povezana vest:  Legenda hip hopa Kurtis Blow na festivalu “Svi kao jedan“!

Album „Egzil“ je dostupan u digitalnoj pretprodaji na servisu Google Play!