Inbox2

Album prvenac “Kakve godine” odličnog mainstream sastava Inbox  postavljen na free download!

Grupa Inbox pruža svima željnima prave svirke i iskrenih tekstova priliku da besplatno preslušaju i preuzmu njihovo debi izdanje “Kakve godine”, na kome se kao producent i gost pojavljuje Milan iz Nevernih Beba.

Inbox dolazi iz Bačke Topole i u moru instant bendova predstavlja pravi biser domaće rock scene. Potpuno nenametljivo, gotovo iz prikrajka Inbox svakodnevno osvaja ljubitelje mainstream rock zvuka.

Povezana vest:  Parni Valjak prvi put u Herceg Novom

Prvi diskografski iskorak sastava Inbox, album “Kakve godine”, postavljen je na free download i može se besplatno preuzeti sa facebook stranice benda (facebook.com/Inboxmusic). Album “Kakve godine”, produciran od strane Milana Đurđevića vođe Nevernih Beba koji je odsvirao i kompletne deonice na  klavijaturama, sadrži devet pesama.

Šta se krije iza ovog izdanja najbolje je opisao cenjeni muzički kritičar i novinar Milan. B. Popović, koji između ostalog kaže: “Album ‘Kakve godine‘ slavi melodiju i emociju, u kombinaciji sa interesantnim tekstualnim rešenjima i prijatnim vokalom“.

Povezana vest:  Kim Kardašijan i Paris Hilton zagolicale maštu pred novi spot Dimitri Vegasa & Like Mikea!

Inbox je osnovan 2007. godine, i tokom vremena postava benda je varirala, da bi se ustalila u sadašnjoj koju čine Damir Dolmagić Dado – vokal i gitara, Petar Popović Pero – bas gitara i back vokali i Dušan Popovi Duda – bubnjevi. Tekstovi pesama delo su Veselina Krsmanovića, osobe koju bend tretira kao ravnopravnog člana ekipe.

Povezana vest:  Program 49. Gitarijade uspešno predstavljen u Nišu

Inbox je pored koncertne aktivnost preokupiran i radom na novim pesmama i uskoro se mogu očekivati novosti iz tabora benda po ovom pitanju.