las-balkanieras_coverSenzacionalni trio Las Balkanieras predstavlja prvi album

 

Lidija, Maja i Iva, članice tria Las Balkanieras, nisu dugo čekale na svoj album prvenac. Nakon samo godinu rada otkako su se odlučile na zajednički projekat izašao je njihov debitantski album „Food Love Music“.

Njihovu muziku teško je definisati jednom rečju jer se radi o spoju različitih stilova koje same opisuju kao turbo-trash-electro-folk-pop sa začinom reggae-a, ska i melosa. Upravo ih ova različitost dovodi do tako potrebne originalnosti kojom su brzo osvojile simpatije publike. Veseli trio prvi put je nastupio na prošlogodišnjem Splitskom festivalu sa pesmom Ćiribirbela za koju su osvojile nagradu kao najbolji debitanti. Ove godine su nastupile sa pesmom „Marin“ i time predstavile svoj prvi album.

Povezana vest:  Šakira poklonila gitaru Ugu Čavesu

Umetničkim imenima Balkaniera Mediteranovich, Dona Bosanchera i Lidija Weinstein Miss Russia,  Las Balkanieras već su poznate u Nemačkoj gde uglavnom nastupaju, ali nakon što publika čuje sve pesme sa albuma „Food Love Music“ na, kako same kažu,hrvatsko-bosansko-ruskom-nemačkom i lošem engleskom, verujemo kako će poslovne ponude pljuštati sa svih strana.

Druga pesma sa ovog albuma, pod nazivom „Tuka“ je obrada hita Dina Dvornika „Zašto praviš slona od mene“ i ženski je odgovor na neverne muškarce koji će vas dobro zabaviti.

Povezana vest:  Džastin Biber - Prvi sa dve milijarde YouTube pregleda!

Više o ovim devojkama možete pronaći na njhovoj MySpace stranici:http://www.myspace.com/lasbalkanieras.

Ovo zanimljivo izdanje možete pronaći u Jugotonovim prodavnicama u Beogradu i Subotici.