aleksandar_stanojevic_vs_helsinkiStanojević najavio napadačku igru protiv Helsinkija

 

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da njegova ekipa spremno dočekuje revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i najavio napadačku igru protiv Helsinkija.

-U utakmicu ulazimo koncentrisani, spremni i oprezni. Igraćemo napadački, da postignemo gol. Kada budemo izašli na teren videćete po formaciji ekipe na koji način ćemo igrati – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Fulam deklasirao Vulverhempton, het trik Pogrebnjaka

Fudbaleri Partizana sutra od 18 sati igraju u Helsinkiju, protiv istoimene ekipe, revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom meču, prošle srede, srpski šampion pobedio je sa 3:0.

Stanojević je rekao da još ne zna da li će zbog povreda protiv Helsinkija igrati kapiten Mladen Krstajić i Almami Moreira i da bi Milan Smiljanić najverovatnije mogao da zameni portgalskog fudbalera u startnoj postavi.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP MLADI, Janković: Dobro smo reagovali u drugom delu meča

-Igrači su motivisani i takmičarski nastrojeni i ne vidim razloga da ne prikažemo dobru igru i uz dobar rezultat iz prve utakmice prođemo dalje – rekao je Stanojević i dodao da ne razmišlja o mogućem protivniku u narednom kolu kvalifijacija.