Jedina prava alternativa za doček Nove godine u Beogradu je i ove godine NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018! Dočekajte 2018.godinu u Dorćol Platz-u uz Repetitor, Straight Mickey and the boyz, Hornsmana Kojota i Nebojšu Intrudera!

Već treću godinu za redom ekipa koja stoji iza projekta ExKluzivna BeoGRADSKA žurka pruža vam  alternativu u novogodišnjoj noći – mogućnost izbora u trenutku kada 99% događaja u gradu nudi ili elektronsku ili narodnu muziku. Prvi ovakav događaj, organizovan za doček 2016. godine, zbog ogromnog interesovanja rasprodat je čak nedelju dana ranije, a prošle godine je preko 2.000 posetilaca uz rok svirke i mash-up setove poznatih gradskih bendova i disk džokeja proslavilo ulazak u 2017.godinu.

Povezana vest:  Dan donatorstva u Grand kazinu Beograd

„U nameri da osvežimo koncept prostora ove godine selimo se u Dorćol Platz“ kažu organizatori i najavljuju još neke promene: „Ostajemo pri alternativnom konceptu kao i prethodnih godina, ali ove godine smo odlučili da budemo za nijansu tvrđi!“

Dočekajte malo drugačiju Novu godinu uz grupu Repetitor, Straight Mickey and the boyz, DJ setove Hornsmana Kojota i Nebojše Intrudera koji će u Dorćol Platz-u okupiti publiku koju ne možete sresti po gradskim trgovima i velikim rejvovima.

Povezana vest:  Goblini najavili hepening u Novom Sadu

NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018 – to je VAŠA alternativa za ulazak u Novu godinu! Vidimo se u Dorćol Platz-u u nedelju, 31.decembra od 22h!

Ulaznice su u prodaji  na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa (u okviru Win Win maloprodajnih objekata), kao i online na www.eventim.rs i www.ddtickets.rs. Prvih 200 ulaznica dostupno je po ceni od 1200 dinara, nakon toga cena će biti 1500 dinara, a na ulazu u Dorćol Platz 31.decembra ulaznice će koštati 2000 dinara!

Povezana vest:  Slešov video spot sa Fergi previše provokativan