Kralj balkanskog disko šlagera Magnifico je na Božić održao veliki koncert i napunio Arenu Stožice u Ljubljani! Nastupu je prisustvovalo dvanaest hiljada ljudi, a bio je rasprodat već tri nedelje unapred.

Magnifico je sa svojim bendom odsvirao najveće hitove koji su nastajali proteklih trideset godina. Tokom dva sata su izveli Samo malo, Silvia, Magnifico je peder, Hir aj Kam, Hir aj Go, Pukni Zoro, ali i neke od pesama sa novog albuma „Charlatan de Balkan“: Cici Mici, Goodbye Devushka, Kuku lele.. Naravno publiku je više puta podigao na noge, a uz neodoljive pesme, dodatno su ih zabavile Magnificove duhovite i ironične priče

Povezana vest:  Hit serija „Squid Game“ dobija svoje muzičko izdanje

Magnifico je polovinom prošle godine u zagrebačkoj Tvornici kulture promovisao novi spot i singl ‘Cici Mici’ sa albuma ‘Charlatan de Balkan’, a jesenas je u teatru „Atelje 212“ održao i uspešnu promociju albuma pred beogradskom publikom.

Za početak nove godine Magnifico najavljuje još koncerata, a sprema sledeći singl sa aktuelnog albuma! O kojoj se pesmi radi, znaće se brzo. Do tada uživajte uz ‘Cici Mici’!

Povezana vest:  Grin Dej u avgustu na severnoameričkoj turneji

PHOTO: Marko Ocepek