Drugu godinu za redom Tuborg i Universal Music Serbia sarađuju na kampanji #TBRGOpen, a ove godine zajedno sa Mimi Mercedez smo otvoreniji za još više!

”Na moje veliko zadovoljstvo mogu da vas obavestim da sam ove godine preuzela Tuborg OPEN, spremite se da brutalno dominiramo narednih nekoliko meseci!” rekla je Mimi Mercedez o uzbudljivoj letnjoj kampanji koja je pred nama.

U svojoj drugoj godini u Srbiji #TBRGOpen ponovo donosi nešto novo i poziva fanove širom Srbije da se pridruže najvećoj letnjoj kampanji čiji je glavni akter Mimi Mercedez – reperka, ključna predstavnica beogradskog Hip-Hop-a i jedna od najinteresantnijih zvezda regionalne muzičke scene danas. Mimi je već poznata po mnogim saradnjama sa umetnicima kao što su Kaya, Maus Maki, Juice, Young Dizzy i drugi, ali u #TBRGOpen saradnji Mimi Ma prvi put poziva svoje fanove u potpuno novu saradnju! Naime, u ponedeljak je lansirana kampanja »Open Rime« u kojoj Mimi poziva svoje fanove da bace rimu na temu „EKIPE” putem sajta: openrime.rs , a oni najbolji će, po izboru Mimi i njene ekipe, biti uključeni u finalnu verziju Tuborg OPEN pesme ali i zvaničnog spota za predstojeću letnju himnu!

Povezana vest:  Ritam Nereda nastupa 9. oktobra u Domu omladine

Tuborg Open kroz različite saradnje sa umetnicima širom sveta podstiče mlade da budu otvoreniji za nova iskustva, širenje vidika, kreativnost i prihvatanje različitosti. Prošle godine u saradnji sa Sarom Jo, Frenkijem, Skaj Viklerom i crnogorskim duom Who See poslali smo 3 pesme širom sveta i oduševili fanove dobrog i otvorenog bita koji je za Tuborg napravio super-trojac Major Lazer. Nakon milionskih pregleda, emitovanja na radio stanicama, šerovanja i komentarisanja na društvenim mrežama #TBRGOpen je spreman za novu avanturu!

Povezana vest:  Marko Nastić: Sa publikom na severu Vojvodine imam posebnu konekciju

Danas objavljena Diplo ft. MØ – »Stay Open« je zvanična pesma nove #TBRGOpen sezone koja počinje od ovog trenutka širom sveta! Baš kao što je prošle godine sa Tuborg Beat-om, ove godine će »Stay Open« proputovati studije i produkcijske ruke mnogih izvođača sa svih delova planete i kao rezultat predstaviti potpuno nove lokalne verzije ovog hita! Pesmu slušaj na https://umrs.lnk.to/StayTBRGOpen

Povezana vest:  Gramophonedzie na britanskoj top-listi