Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, Željko Joksimović, nedavno je objavio novi singl pod nazivom „Ponelo me“, a sada je i izbacio spot za ovaj letnji hit.

U susret jubilarnom 1000. koncertu koji će održati 16. juna, od 20:30 časova, na stadionu Tašmajdan, Željko je odlučio da publiku obraduje novom pesmom i spotom koji je pre par dana snimio na jednom beogradskom splavu na Savi.

Povezana vest:  Tonči Huljić i Madre Badeša 21.maja u Sava Centru

-Ovo je pesma uz čije zvuke je žurka zagarantovana i bez koje leto neće moći da prođe. Tako je i nama bilo na snimanju spota. Sjajna atmosfera, druženje i zabava sa ekipom tik uz vodu. Šta više možemo poželeti u ovim toplim letnjim danima. Vidim da već mnogi znaju reči pesme i zato jedva čekam da zajedno sa mojom dragom publikom zapevam „Ponelo me“ na predstojećim koncertima  u Beogradu 16. juna i Nišu 23. juna – rekao je Željko Joksimović.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA: OHNOKONO – "OH COME ON NOW"

Melodiju i produkciju novog singla koju će publika imati priliku da čuje uživo za nešto više od nedelju dana, uradio je Željko, dok je tekst napisala Aleksandra Milutinović.

-Pripreme za koncert su u toku. Svakodnevno radimo jer pripremamo veliki pop spektakl za publiku. Neću mnogo da otkrivam, ali mogu da kažem da sve koji dođu očekuje sjajan provod – istakao je poznati muzičar.

Povezana vest:  Izraelac kažnjen zatvorom zbog krađe Madoninih pesama