David Guetta

Najveći hitmejker i producent današnjice, i ovogodišnja zvezda EXIT festivala, David Guetta, mesec dana pre početka Evropskog prvenstva u fudbalu, objavio je zvaničnu himnu ovog takmičenja – „This One’s For You“. Jedan od najvećih superstar DJ-eva današnjice udružio je snage sa mladom švedskom pevačicom Zarom Larsson, ali i sa milion fanova širom sveta čiji se glasovi takođe čuju u pesmi. Kampanja snimanja ove himne trajala je nekoliko meseci i preko milion ljubitelja fudbala je snimilo svoj glas, čime će „This One’s For You“ ući u Ginisovu knjigu rekorda kao pesma sa najviše vokala u istoriji!

Povezana vest:  AUTOPARK NA EXIT ETIKETI

Guetta i Larsson će pesmu uživo izvesti na ceremoniji otvaranja Prvenstva koje počinje 10. juna u njegovoj rodnoj Francuskoj. Uz to, njih dvoje će održati i besplatan koncert pod Ajfelovim tornjem 9. juna u Parizu.

„This One’s For You“, himna Euro 2016. puštaće se na početku i kraju svake utakmice i na stadionima i u TV prenosima, a deo pesme u čijem snimanju su učestvovali navijači biće emitovan svaki put kad neko postigne gol.

Povezana vest:  VEČE ZA PAMĆENJE - 40.000 LJUDI POBEDILO KIŠU NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI

David Guetta je jedan od najpoznatijih i najuspešnijih francuskih muzičara, pa i ne čudi što je baš on izabran za autora zvanične himne prvenstva koje se održava u ovoj zemlji. Čuvenog Guettu ovog leta moći će uživo da čuje i domaća publika na Exit festivalu u petak, 8. jula.