justin-bieber-2Džastin Biber nije baš tako sladak

 

Glumac Mark Volberg (Wahlberg) je nedavno u emisiji Lopez Tonight priznao da je Džastin Biber (Justin Bieber) odbio njegovu ponudu kojom bi usrećio kćerkicu. Markova kći je veliki fan Džastina Bibera i zato je Mark pokušao na sve moguće načine da stupi u kontakt s mladom zvezdom kako bi njegova kćerkica razmenila par rečenica sa svojim muzičkim idolom. Nažalost, Džastin je veoma zauzet šesnaestogodišnjak i jednostavno nije mogao da nađe vremena za zvezdu s holivudske A-liste, Marka Volberga.

Povezana vest:  Viva Vox peva za Milošev osmeh

-Moja ćerka je opsednuta Džastinom Biberom, zato sam došao na ideju da pokušam doći do njega preko nekih osoba. Pozvao sam svog agenta i zamolio ga da mi da Džastinov broj, što je automatski učinio. Napravio sam veliku grešku kad sam rekao svoj plan vezan za iznenađenje za moju kćer. Dugo čekamo njegov poziv, ali on se još nije javio. Postao sam jako napet , i ako Džastin udostoji da se javi, ne znam hoću li biti srećan ili ogorčen – izjavio je Mark.

Povezana vest:  Van Gogh 11. marta u Kombank dvorani koncertom "visokog napona" obeležava 25 godina od izlaska albuma "No Comment“

U međuvremenu, Džastin se valjda spustio na zemlju posle Volbergovih medijskih nastupa,odgovorio mu i pristao na muzičku saradnju, ali uz uslov da im se u duetu pridruži glumac Vil Ferel (Will Ferrell) koji bi trebao repovati u pesmi.

Džastin Biber je na svojoj službenoj Twitter strani napisao da je imao prijatan telefonski razgovor s Markom. Džastin se prisetio Markove reperske karijere kad je nastupao pod pseudonimom Marky Mark pa je izjavio da bi Marka ponovno voleo da vidi kako repuje, i to u njihovom duetu uz uslov da jednu deonicu pesme odrepuje i glumac Vil Ferel.

Povezana vest:  Godišnje nagrade web magazina POPBOKS