justin-bieber-2Justin Bieber i B.o.B.  spremni su da se pojave prvi put na  “2010 MTV VIDEO MUSIC AWARDS”
MTV će dokazati da jedna noć može da promeni sve, dok Justin Bieber i B.o.B. budu prvi put nastupali uživo na “2010 MTV Video Music Awards”. Spremni da zauzmu legendarnu binu prvi put, Justin Bieber i B.o.B. jedva čekaju da uđu u cipele prošlih VMA legendi sa svojim nikada do sada viđenim izvođenjima. Bieber, koji je nominovan za “Najboljeg novog umetnika”, i B.o.B. koji je dobio impresivnih 5 nominacija, pridružiće se neverovatnoj skupini izvođača, uključujući Kanye, Drakea i Florence + The Machine. Ke$ha i Ashley Greene su dodate na prethodno objavljenu listu prezentera, na kojoj su Nicki Minaj, Emma Stone, Penn Badgley, Trey Songz, Selena Gomez i Ne-Yo. “2010 MTV Video Music Awards” će se održati u Los Angelesu u noći nedelja na ponedeljak, 12. na 13. septembar 2010. Snimak dodele ekskluzivno na MTV kanalu u ponedeljak, 13. septembra u 20h. MTV će naknadno objaviti dodatne izvođače, prezentere i domaćina.
-Uzbuđen sam što ću nastupati na VMA. Još uvek mi je neverovatno, pošto sam prošle nedelje bio prvi put, i niko nije znao ko sam ja – kaže Justin Bieber i dodaje: – Ovo stvarno pokazuje da se snovi mogu ostvariti i koliko neverovatno posvećene obožavaoce imam. Ja sam srećković i zahvalan sam na tome. Sada samo želim da izađem na tu binu, da se dobro provedem ispred svojih heroja jer ipak, na kraju krajeva, ja sam samo dete i još uvek sam obožavalac. Hvala.
Gledaoci mogu da glasaju za sve VMA kategorije, uključujući “Najbolji novi umetnik”, tako što će posetiti vma.mtv.com. Glasanje će se nastaviti tokom šoua, uživo 12. septembra.
Povezana vest:  Frenkie, Kontra i Indigo snimaju nastavak albuma Putanja u Tokiju!