Belgrade_Beer_Fest_Air_2010Beer fest posetilo 900.000 ljudi

 

Ovogodišnji Festival piva Bir fest posetilo je 900.000 ljudi, saopštili su danas organizatori. Petodnevni festival završen je takmičenjem u brzom ispijanju piva. Glavna zvezda poslednje, pete festivalske večeri bila je rok grupa Van Gog čiji je energični vođa Zvonimir Đukić Đule u nekoliko navrata uzimao kameru od snimatelja video prenosa i uperivao je na lica članova svog benda.

Povezana vest:  "Deep Purple" pokazao kako izgleda odlična svirka (FOTO)

Đukić se potpuno posvetio ulozi frontmena koji rado komunicira sa publikom, pa se u jednom trenutku spustio u prve redove i rukovao se sa brojnim obožavateljima, pod budnim okom festivalskog obezbeđenja, koje je bilo pojačano specijalno za nastup Van Goga.

Tokom svirke ove grupe, naročito tokom završnih 15 minuta, u sredini nepregledne mase formirala se velika rupa u kojoj se igrala šutka, a verovatno najbolji odziv publike Đukić i bend su dobili sa pesmom Neko te ima – svojim najvećim hitom iz 1990-ih.

Povezana vest:  Otvoren konkurs za HEMI muzičke nagrade 2022!

Pre Van Goga zapažene nastupe imali su Dejan Cukić i Neno Belan sa grupom Fijumens, od kojih je potonji lako pokretao posetioce koncerta sa starim hitovima svoje bivše grupe Đavoli.