ironmaidenNajprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

 

Novi album hevi metal grupe Ajron Mejden (Iron Maiden) pod nazivom The Final Frontier bio je najprodavaniji prošle sedmice u Velikoj Britaniji, dok je na listi singlova prva pesma Green Light grupe Rol Dip (Roll Deep).

Drugi album koji je prošle nedelje imao najbolju prodavanost je Recovery repera Eminema, dok je treće mesto pripalo grupi Satrdejs (Saturdays) i njenom albumu Headlines, objavio je Nju mjuzikal ekspres (New Musical Express – NME).

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2012, Željko Joksimović peva na proslavi u Novom Pazaru

Reper Plen Bi (Plan B) je četvrti s albumom The Defamation Of Stickland Banks, a na petom je sastav Arkejd Fajer (Arcade Fire) s albumom The Suburbs. Pevač Majkl Buble (Michael) je šesti s albumom Crazy Love, sedmi je Paolo Nutini sa Sunny Side Up, dok je na osmom mestu Elajza

Dulitl (Eliza Doolittle) s istoimenom albumom. Slede Lejdi Gaga (Lady) s prvencem The Fame i grupa Huzijers (Hoosiers) sa The Illusion Of Safety.

Povezana vest:  Lovefest priprema veliko rođendansko iznenađenje

Na listi singlova drugo mesto pripalo je pesmi Love The Way You Lie Eminema i Rijane (Rihanna), dok je na trećem numera Club Can’t Handle Me repera Flo Rajde (Rida) i di-džeja Davida Gete (Guetta). Pesma We No Speak Americano sastava Jolanda Bi Kul (Yolanda Be Cool) je četvrta; peta je numera Beautiful Monster koju peva Ne-Jo (Ne-Yo) a šesta je Billionaire Trevija Mekoja (Travie Mccoy) i Bruna Marsa. Na sedmoj poziciji je Missing You grupe Satrdejs  na osmoj je Airplanes koju pevaju reper BoB i Hejli Vilijams (Hayley Williams) a na devetoj je numera Pack Up Elajze Dulitl.

Povezana vest:  Goblini uprkos kiši napravili gužvu u Beogradu

Deseto mesto na listi singlova pripalo je pesmi All Time Low sastava Vontid (Wanted).