dana_karicDana Karić objavila prvi solo album
Pop pevačica Dana Karić posle deceniju prisustva na muzičkoj sceni Srbije u sastavu „DnD“ (sa sestrom Danijelom) odlučila je da se osamostali u muzičkim vodama. Sredinom jula izašao je njen prvi samostalni CD „Ljubav u 13 slika“, u izdanju City Records. Sve pesme je komponovala Dana, sama je napisala tekstove, radila muzičku i vokalnu produkciju. Aranžmane je radio Kiki Lesendrić, a na albumu su sarađivali najbolji srpski muzičari. Gitare i klavijature je svirao Kiki Lesendrić, Dana je svirala klavijature baš kao i vladimir Preradović, Filip Pat je svirao violinu, Rastko Aksentijević saz, oud i akustičnu gitaru…
Na albumu se nalazi 13 pesama, a tu je i bonus pesma „Sada znam“ koju je Dana komponovala za TV seriju „Jelena“ i koja je bila veliki hit.
Za pesmu „Ti si jedini“ urađen je i spot u režiji Miloša Nadaždina, a u spotu se pojavljuje Danin suprug Daniel Đokić, kome je pesma i posvećena.
U međuvremenu, Dana je uradila duetsku pesmu sa kanadskim reperom srpskog porekla Filipom Filipijem „Too many times“ koja je postala hit za kratko vreme, barem na netu, gde se može pronaći putem www.youtube.com.Dana planira da sredinom septembra ode u Ameriku, gde će završiti pesmu i najverovatnije snimiti spot. Pesmu možete da poslušate OVDE!
Sve novosti o Daninom radu možete pratiti putem njenog oficijelnog sajta www.danakaric.com, a na www.facebook.com postoje dve grupe koje nose njeno ime
Povezana vest:  Humanitarni uranak u klubu Mr. Stefan Braun