Parni_valjak_(2010)Ulaznice za Parni valjak u prodaji!

 

Prodaja ulaznica za beogradski koncert grupe Parni valjak počela je danas.

Popularna zagrebačka grupa po prvi put nakon više od 20 godina, održaće veliki koncert u subotu 16. oktobra u Beogradskoj areni! Velikani ovdašnjeg rokenrola nalaze se na turneji po gradovima nekadašnje Jugoslavije, a na zahtev brojnih ljubitelja iz Srbije, OTP banka pokrenula je Parni valjak i u Beogradu.

Ulaznice za stajaći parter mogu se nabaviti po ceni od 2.200 dinara, dok se mesta na tribinama prodaju po 2.750 dinara. Mesto u ložama Beogradske arene košta 6.000 dinara. Ulaznice mogu da se kupe na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine, prizemlju šoping centra „Ušće“, pozorištu „Boško Buha“ i u devet beogradskih poslovnica OTP banke. Za sve posetioce koji ulaznice kupuju izvan Beograda, na raspolaganju stoji sajt www.tickets.rs preko kojeg se ulaznice mogu poručiti uz mogućnost dostave ili preuzimanja u Beogradskoj areni na dan koncerta.

Povezana vest:  Kalt: Sjajan koncert u Beogradu

Posebna prodaja paketa za najveće fanove Parnog valjka vrši se na zvaničnom sajtu grupe www.parni-valjak.net. Paket po ceni od 3.500 dinara sadrži ulaznicu za atraktivnu Fan Pit zonu koja se nalazi ispred bine i oko njene isturene piste za Akija i Husa, ali i dva vredna poklona: kompilacijski album i jednu od četiri vrste originalnih majica Parnog valjka u muškoj ili ženskoj verziji. Prodaja ovih paketa već je počela i samo u prva dva dana prodato je prvih 400 dok se očekuje da ostalih 800 Fan Pit paketa bude rasprodato do kraja meseca.

Povezana vest:  Udaje se Džesika Simpson

Poslednji koncert u Beogradu održali su pre 22 godine, dok su pre skoro 35 godina svoj prvi album „Dođite na show!“ (1976) objavili upravo za PGP RTB i tako iz beogradskih studija I zagrebačkih klubova otpočeli jednu od najvećih muzičkih priča na ovim prostorima. Pored osnivača Huseina Hasanefendića Husa, postavu ovog popularnog zagrebačkog benda danas čine popularni pevač Aki Rahimovski, iskusni gitarista Marijan Brkić Brk, Berislav Blažević na klavijaturama i basista Zorislav Preksavec.

Povezana vest:  Mostar Sevdah Reunion objavio tužnu poruku posvećenu preminulom pevaču i najavio novu koncertnu sezonu

Neprekidan rad na čak 16 studijskih, šest koncertnih i pet kompilacijskih albuma uz status koncertnog fenomena čini da Parni valjak traje već punih 35 godina što ga čini najdugovečnijom koncertno i diskografski aktivnom grupom na prostorima nekadašnje Jugoslavije. Ipak, muzička javnost i verna publika saglasni su da se Valjak „kotrlja“ istom snagom o čemu govore podaci da su na ovoj turneji odsvirali 14 koncerata za publiku od preko 90.000 fanova! Novi singl „Nakon svih ovih godina“ već je postao pravi radijski hit, nakon čega je grupa i zvanično potvrdila da radi na novom albumu koji se očekuje ove jeseni.