Taylor-Swift-Mine-Official-Single-CoverMTV vam donosi eksluzivne svetske premijere spota grupe Linkin Park i Taylor Swift
Pesma „The Catalyst“ grupe Linkin Park nalazi se na njihovom novom, dugoočekivanom albumu A Thousand Suns. Spot će u isto vreme biti prikazan na MTV kanalima širom sveta, što je još jedan od primera da MTV na globalnom nivou može da poveže milione fanova širom sveta! Sa pokrivenošću od 160 zemalja MTV istovremeno donosi najveće svetske zvezde i najnovije hitove širom planete!
Spot za pesmu “The Catalyst” režirao je član sastava Linkin Park, Joe Hahn. “Kada sam razmišljao o ideji za spot mislio sam o kraju sveta“ navodi Hahn. “Kako bi izgledalo i kako bi se osećali kada bi neko pritusnuo dugme i odlučio o našoj sudbini? Kako bi se osećali kada bi prihvatili svoju sudbinu u trenutka totalnog uništenja? Ako bi imali taj poslednji trenutak kako bi ga proslavili, kakva bi bila naša osećanja?“ navodi Hahn o inspiraciji za novi spot benda. Linkin Park, premijerno na MTV-ju u četvrtak, 26, avgust u 9:00!
U petak, 27. avgusta u 09:00, imate priliku da ekskluzivno pogledate spot Taylor Swift za pesmu “Mine”. “Mine” je prvi singl sa novog albuma Speak Now. Spot su režirali Swift i Roman White (Carrie Underwood, Justin Bieber), a u spotu se pojavljuje glumac Toby Hemingway.
Svetska premijera novog spota Taylor Swift samo na MTV kanalu u petak, 27. avgusta u 9:00!
Povezana vest:  POSLEDNJA STANICA PRED „LOVEFEST": PROMO PARTY OVE SUBOTE U BARUTANI