Ja imam talenat – pobednici Pillerovi

ja imam talenatSrbija je večeras dobila prve pobednike šoua „Ja imam talenat” a oni su Darko, Danijel i Sandra Piller. U zaista jakoj konkurenciji i neizvesnoj borbi 10 kandidata koji su stigli do finala prvog domaćeg izdanja najvećeg takmičarskog šoua na planeti uz koji je svet čuo i otkrio mnoge talente, Pillerovi su zasluženo trijumfovali i osvojili profesionalni ugovor, 100.000 evra i automobil. 
Drugo mesto je osvojio Oliver Katić iz Niša, a treći je bio njegov sugrađanin Marko Pavlović, apotekar koji je postao poznat svima svojim sjajnim interpretacijama opere. Takođe svojim nastupima su se istakli i ostali takmičari i potpuno opravdali epitet finalista u ovom prestižnom takmičenju: Marija Lazić, Karolina Kočetova, Biljana Đurđević, Sandra Todorović, City Dance, Matija Jezdić, Aleksandar i Ilija. 
Žiri je bio velikodušan, publika u studiju bučna pri svakom nastupu, ali SMS glasovi i pozivi odlučili su – pobednik koji nosi sve, 100.000 evra, automobil i profesionalni ugovor, je porodica Piler!
Strogi žiri – Danica Maksimović, Ivan Tasovac i Aleksandar Milić Mili – imao je zaista težak zadatak od prve audicije pa do večerašnjeg finala, a talenat pobednika hvalili su od prvog pojavljivanja.

Povezana vest:  Relja Milanković Bassivity na listi najuspešnijih evropskih muzičkih profesionalaca