Sagmajster krenuo ka Argentini

 

aerodrom08_motokrosJedini srpski predstavnik na 31. Dakaru Gabor Sagmajster u nedelju ujutru je otputovao u Argentinu, gde ga 1. januara očekuje start najprestižnijeg relija.

Na aerodromu „Nikola Tesla“ Sagmajstera su ispratili supruga, sinovi, brojni prijatelji, ali i ljubitelji motociklizma, među kojima je bio i Božo Ristić, koji je prošle godine, takođe, učestvovao na Dakaru. Mi ćemo u Argentini i Čileu imati specijalnog izveštača pa će svi posetioci našeg sajta iz prve ruke svakodnevno dobijati najnovije informacije.

Povezana vest:  Istorijska pobeda Dušana Borkovića u debitantskoj sezoni u ETCC-U

-Preko Frankfurta idemo za Buenos Aires, gde ćemo stići posle otprilike 15 sati puta. Tamo nas očekuje samo mali odmor, a već 29. decembra imamo brojne obaveze, o čemu će posetioci sajta biti obavešteni jer će svakodnevno imati ekskluzivne informacije sa Dakara – rekao je Sagmajster pre poletanja sa aerodroma „Nikola Tesla“.

Povezana vest:  FORMULA 1, Reno prodao F1 ekipu, vraća se Lotus

31. izdanje počinje ceremonijalnim startom 1. januara u Buenos Airesu, a prva zvanična etapa na programu je narednog dana. Najprestižniji i najteži svetski reli brojaće 14 ispita kroz Argentinu i Čile, a cilj će biti 17. januara, takođe, u Buenos Airesu.